2777
2789

یه بنده خدایی تاپیک زده بود بچه رو زده بود کارش درست نبود خب ولی بعضیام یکم تند رفتن ..

هیچ موحود زنده ای تحت هیچ شرایطی مستحق کتک خوردن نیس کاش کتک زدنو ادما هیچوقت یاد نگرفته بودن...

اکثرا هم چون از بچگی کتک خوردیم یاد گرفتیم بیاین قطع کننده زنجیره خشونت باشیم خودمونو و درمان کنیم و ب بچه ها عشق بدیم راه درستو ب روش درست یاد بدیم ..ما خودمون پر خطا و اشتباهیم منتها کسی دیگه زورش بهمون نمیرسه مارو بزنه!

بگذریم کتاب والدین صلح طلب،کودکان شاد رو بخونید اصلا از این کتابای پیش پا افتاده نیس 

@ضمیرناخوداگاه   گفتی راهکار بده تاپیک قفل شد این کتابه رو بخون عالیه..

از امشب قول بدید ب خودن بچه هاتونو نزنید ک جز لجباز سدن بچه یا در بهترین حالت گوشه گیر و منزوی شدن هیج دستاوردی نداره..

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انننقدددر عصبی میشم از شنیدن این موضوعات که سعی میکنم اصلا نرم تو اینجور تاپیکا واقعا هم درداور ...

انگار ادم یاد بچگی های خودش میقته عصبی میشه فکر کن هنوزم باهامونه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
انگار ادم یاد بچگی های خودش میقته عصبی میشه فکر کن هنوزم باهامونه 

ممنون عزیزم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
مادر من منو کتک میزد و هنوز ممکنه بزنه ... ولی من رو هیچ بچه ای دست بلند نمیکنم دل و جرعتشو ندارم

💚

مادرتم پر تروما هست

کاش دنبال توجیه و جلب تایید بقیه نباشن حداقل درمان کنن خودشونو

آره واقعا دیگه تو این قرن و با پیشرفت علم و تکنولوژی یاید همه بدونن کتک زدن صحیح نیست و هیچ توجیهی تداره ..حتی با ی سرچ ساده هم میشه فهمید

پر تروما چیه

پر از تروما 

تروما ینی ضربه آسیب 

آسیبهای دوران کودکی 

مثلا تو بچگی کتک میخوردیم الان بختطر اون آسیب های روحی بچگی بچمونو میزنیم در حالی ک باید خودمون درمان کنیم تا این زنجیره قطع شه 

من وقتی ب مامانم‌ میگم چرا دست بلند میکنی روم

حتی جلوی بقیه ی تو جمع یادمه میزد منو 

۱۶.۱۷ ساله بودم تو جمع خانوادگی کتک میخورم

و معترض میشم میگم چرا شخصیت منو خورد میکنی با کمال پرویی میگه تو خودت مقصری 

تو زبون دراز و سلیطه ای

در صورتی ک خودش منو تا مرز جنون عصبی میکنه

من بعد از بحث با مامانم یا کتک میخورم ازش 

یا اینکه خود زنی میکنم از شدت خشم

من ی انسان عادی نیستم خیلی یهویی عصبی میشم و مث افرادی ک‌مشکل اعصاب دارن رفتار میکنم

از نوزادی این شکلی بودم

ولی هیچوقت درک نشدم

همیشه یا کتک خوردم یا چیزی نگفتم و حرصمو سر بدن خودم خالی کردم

الان یکی از انگشتای دستم شکسته و کلا مشکل پیدا کرده 

چونکه مادرم حرص منو در اورد و منم دستمو محکم میکوبوندم ب زمین و در و دیوار

همه ک توجیح نمیکنن عزیزم من مشکلمو قبول کردم و خیلی ناراحتم و خیلی هم سعی میکنم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
2810