2777
2789
عنوان

((قوانین جدید در نی نی سایت لطفا مطالعه بفرمایید ممنونم))

| مشاهده متن کامل بحث + 3344 بازدید | 85 پست
بچه ها تبلیغات بیش از حدی ازکاربری دیدید اینجا پروفایلش و میتونید بذارید: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=886473&postID=35617514
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
با سلام وخسته نباشید اگه واقعا قوانین اجرا بشه که خوبه
لطفا کاربری با اسمهای مشابه رو تایید نکنید هزارتا غزل هزارتا مریم هزارتا فاطمه وزهرا!!!!
با فروشنده هایی هم که غیر ازفروشگاه جاهای دیگه سایت تبلیغ میکنن برخورد کنید من به یکیشون اعتراض کردم خانم یا اقای شنگول منقول !! گفت که از نی نی یا راجازه گرفتم که هرجا بخوام تبلیغ کنم !!
ایا در این موارد هم پارتی بازی میشه ؟
اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یار عزیز.خسته نباشین منم میتونم مشکلاتمو بگم من تو کلوپ امضای کاربرا رو نمیتونم ببینم. پیام خصوصی نمیتونم ارسال کنم.
تو ویترین زندگی به عروسکی نگاه نکن که مال تو نیست ، چون اون فقط وسوسه ات میکنه تا اونی رو که داری از دست بدی

کاش تاپیک ها قبل اینکه پست شن، از ی نرم افزار رد میشدن ک وقتی مناسب با قوانین سایت، و.مغایرت با عرف جمهوری اسلامی داشته باشه، تایید نشه، و اذهان عمومی و خراب نکنه، ضعف سایت همینه، ک باعث شده نوجونهای زیر 18سال بیاین اینجا دخترو پسر، مسائل خصوصیشون عنوان کنن. این رواج دادن بی شرمیه . لطفا کمی تامل کنید

Mo Mo جان در تماس با ما ارسال کنید رسیدگی می کنیم لینک کاربری فرد مورد نظر و تاپیکتان را

گذاشتن لینک تو تاپیک خودمونم ممنوعه؟؟ لینک گروه و اینا منظورم نیستا. لینک ی متن مفیدی تو اینترنت منظورمه

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
یعنی الان عکس من چی میشه؟ حذف میشه. من عاشق عکسمم. اگه بره افسرده میشم

عکیت‌قشنگه‌چطوره‌‌توی‌گالری‌تلفنت‌‍ذخیرش‌کنی

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم