zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90822 عنوان چه بخوری برای کرونا خوبه 65 بازدید | 9 پست دارم میرم عطاری مامانم گرفته گوش و گلوش درده کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1400/11/27 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19154 علایم دیگه نداره؟منم فقط گوش و گلو وسرفه دارم دمتر رفتید شما؟ اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90822 علایم دیگه نداره؟منم فقط گوش و گلو وسرفه دارم دمتر رفتید شما؟ چراداره زیاد میشه سریع پاشو برو دکتر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3015 دم کرده بابونه و اب سیب و ق قره نمک خوبم کرد خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19154 چراداره زیاد میشه سریع پاشو برو دکتر سه روزه تو همین مونده دیگه کم کم دارم شک میکنم که کروناس اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19154 دم کرده بابونه و اب سیب و ق قره نمک خوبم کرد عزیزم آب نمک چند بار قرقره میکردی تو روز اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3015 عزیزم آب نمک چند بار قرقره میکردی تو روز روزی سه بار یا بیشتر اگر گلو چرک داشته باشه یه قاشق مرباخوردی سرکه سیب بزنی عالیه خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19154 روزی سه بار یا بیشتر اگر گلو چرک داشته باشه یه قاشق مرباخوردی سرکه سیب بزنی عالیه ممنونم عزیزم همیشه تندرست باشی اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3015 ممنونم عزیزم همیشه تندرست باشی شما هم همچنین خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …