2777
2789

این چند روزه دارم برای کنکورم میخونم.

خیلی هم خوب میخونم و میرم جلو و همه چیم اوکی شد یادتونه (فعلا وقت ازادمه که اینجام هااا چون دیگه به شدت پوکیدمااا امشب تا ۳ بیدارم که بقیشو تموم کنم) خلاصه درصدمو و دستامو همه چیمو میخونم پشت کنکوریم اعصابمم خورده، بایدم قبول بشم امسال، هدفمم دندونپزشکیه، یکی از پسرای فامیلمون این وسط ببخشید دسته خر شده برام😭من الان باید چه غلطی بکنم؟؟ فکر کنید با رفیقم (البته همچینم رفیق نیستیم فقط شمارمو داشت دختره) از اون با خواهش تمنا گرفته واتساپمو پیدا کرده امشب پیام داده. که ای منو میخواد و فلان و ازین حرفا

من الان فکر و تمام تمرکزم حوریه که فقط تماااام تمرکزمو گذاشتم رو درسم ولی میاد به ذهنم اعصابم بهم میریزه، از طرفی فامیله نمیشه بهش چیزیم گفت، به مامانم دیگه از آخر گفتم میگه عیب نداره بزار فلان کنه بل کنه کار پیدا کنه چی کنه.. اون موقع اومد بعد فکر می‌کنی (چون دوسش دارن) من بدم نمیادا ازش ولی خب خوشمم نمیاد خدایی اونم الان؟؟؟؟؟ دارم درس میخونم زد رید به حالم😑 خییییلی اعصابم خرابه دست خودم نیس، فشار خانوادم از یه طرف، کنکورم از یه طرف، پشت کنکوری هم هستم، مشاورمم خودش پسره به اون اومدم گفتم میگه ولش کن تو محلش نزار ولی خب دارم میخونم تو فکرم میاد. هی با خودم میگه یعنی اگه قبول نشمو از آخرش قرار باشه زن این بشم چی!!!

شما باشید چیکار میکنید؟ البته حالا ریا نمیکنما ولی شاید خودم یکی دیگه رو دوست داشته باشم که خودشم نمیدونه. ولی این وسط این یکی رو مخم رفته نه میخندم نه سبک بازی درمیارم ولی از رو نمیره من موندم چیکار کنم؟ آخه چیزیم بگی فامیله.

دوست داشتم الان اون دیگه ای که تو فکرمه رو کاش میدونست که دیگه ولم میکرد دست از سرم برمیداشت.. ولی اگه بگمم باز میترسم تو کل فامیل پر کنه که فلانی رو فلانی کراش زده و ...

حقیقتا بخدا اصلا یه درصد به خاطر پول و قیافه و اینا نیس اصلا نمیدونم چرا با اخلاقش حال نمیکنم مامانم میگه شاید بعداً نظرم عوض بشه هیشکی ایندشو نمیدونه (ولی همینو نمیاد بگه شاید من دکتر بشم😐💔) همش توجه مامان بابامو جلب میکنه. الان شما جای من باشید چه گلی به سر میگیرید؟😭

هیچی

چقد سختش میکنی

من اصن بر این باورم که کنکوری نباید گوشی داشته باشه 

تمام

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فشار کنکوره همین...ذهنت میخواد گولت بزنه..طبیعتا دوست داره به فانتزی هات و ترس هات بیشتر بها بدی تا محاسبات سخت شیمی و فیزیک...چون این ایطوری مغزم استزاحت میکنه و قند کمتری رو مصرف میکنه...نزار گولت بزنه این مغز ناقلا

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
هیچی چقد سختش میکنی من اصن بر این باورم که کنکوری نباید گوشی داشته باشه  تمام

یعنی بخدا هاااا منم همینطوریم. کل برنامه هامو منی که تا پارسال بیست چاری اینستا بودم کل اپامو پاک کردم تو واتساپم چون مشاور دارم مجبورم بعضی وقتا عصبی میشم بهم دلداری میده ولی خداییش غیر از مشاورم با یه نفرم چت نمیکنم هیییشکی تو مخاطبینم نیس کل روز گوشیمو میزارم زیر یه عالمه کتاب رو حالت پرواز. امشبم به خاطر این سایت اومدنم باید تا ۳ شب بیدار بمونم

فشار کنکوره همین...ذهنت میخواد گولت بزنه..طبیعتا دوست داره به فانتزی هات و ترس هات بیشتر بها بدی تا ...

نه بخدا نمیزارم. پارسال همه اینارو داشتم با کمک مشاورم حل شد ولی این یکی بدجوری رو مخه انگار دیوانم کررده اگه همین نباشه به یدونه چیزم فکر نمیکنم خودش آخه واتساپمو بی اجازه پیدا کرده پیام داده

یعنی بخدا هاااا منم همینطوریم. کل برنامه هامو منی که تا پارسال بیست چاری اینستا بودم کل اپامو پاک کر ...

تا ۳ صب نمخاد عزیز دلم هیچ وقت از خوابت نزن حافظتو نابود میکنه تجربه کردم که میگم شما باید خیلی زود بیدار بشی نه تا دیر وقت نخابی اونم تا ۳ شب که طلایی ترین وقت برای مغز تا بازدهیت بالا بره ساعت ۵ بیدار شو به جا اینکه تا ۳ نخابی

سلام..شما آخرش اون لینک کانالی که گفتین واسه کنکوری های ۴۰۱ هست رو نفرستادین😑خب چرا الکی گفتین!

خب من اینو اون روزی گفتم، اون چند نفر اولی هم که اومدن (کلا غیر از دو تا آخریا) براشون فرستادمو اومدن خیلیم استفاده کردن. الان ویسارو برداشت فقط برنامشو و آزمون هر هفته ای میزاره که خیلی شلوغ نشه. الآنم هفته اول تقریبا تموم شد دیگه، امروز چهارشنبست. شما اگه از صفر میخوایید شروع کنید وقت میکنید خودتونو به مباحث هفته اول تو سه روز برسونید بدون اون توضیحاتی که گفته بود؟ اصلا کسی هم که از صفر شروع کرده باشه نباید الان تو سایت باشه باید بکوب تو کتابا باشه و بخونه چون وقت کمه، مگه اینکه هدفتون پزشکی و اینا نباشه یا یه چیزایی قبلش خونده باشید چون خودم دهمو کامل جمع کردم که فعلا یکم خیالم راحته، تا اسفندم یازدهمم به برنامه ازمونم تو عید به بعد دیگه میرسم بقیشو. برای من فرقی نداره. الکی هم نگفتم. konkoortajrobi1401azmoon

سلام..شما آخرش اون لینک کانالی که گفتین واسه کنکوری های ۴۰۱ هست رو نفرستادین😑خب چرا الکی گفتین!

من قرار بود نهایتش (توضیحاتم نگاه کنی نوشته بودم تا امشب یا فردا میام دوباره سایت هرکی پیام داده باشه رو نگاه میکنم براش بفرستم) چون باهاش در ارتباطم اگه بشه حالا ازش خواهش میکنم دوباره ویس بزاره همه رو بگه. چون سری قبل یه دو سه ساعتی پشت سر هم فقط ویس گذاشته بود. ولی خیلی کامل همه چیزو توش گفته بود.❤️از من ناراحت نباش

فقط خودتو به برنامه هفته اولش هرجوری شده برسون. چون هفته دومش فصلایی مثل فصل چهار زیستم هست سنگین میشه از همین امروز شروع کن