2777
2789
عنوان

دردم دارم تو رو خدا کمک

8 بازدید | 15 پست
نمیدونم از معده اس یا نه.بالای شکمم یکم زیر سینه ها عجیب درد میکنه و میسوزه. حتی اون قسمت پوستشم میسوزه یکم دست بزنم بهش کباب میشم از چی میتونه باشه؟کسی اینجوری بوده؟ الان 36هفته و6 روز بارداری ام. امشب ک بعد از توالت بدتر شد آخه موقع توالت رفتن لباسم ک جمع میشن رو شکمم خیلی فشار میارن
خدایا دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
الا جون منم باردارم و یه ماه پیش حالتهام مثل شمابود تصفه شب رفتم درمانگاه بهم گفتن غذای شامت رو معده نتونسته هضم کنه وبهم یه سرم زدن که دوسه تادارو رو باهم قاطی کردن ریختن توش،و من بعد اون دردم آروم گرفت
الله الله کنی به الله میرسی!
ووویییی چجوری از توالت فرنگی استفاده نمیکنی؟ من جایی برم توالت معمولی باشه میمیرم تا برم. تمام شکمم میترکه له میشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
عزیزم خب به فکر خودت باش. یکی از این متحرک ها بخر استفاده کن. اینجوری برا دفع کلی فشار به شکمت میاد. الانم برو شکمت رو چرب کن ماساژش بدهبا بچه ات یکم حرف بزن تا خوب بشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
عزیزم اینجوری که گرسنه باشی همش به خودت و بچه ات فشار میاد.یکم از شوهرت کمک بگیر
با حیوانات مهربان باشیم.اونا هم مثل ما احساس دارن.مثل ما مادرن.شاد میشن غمگین میشن،میفهمن.تو این روزای سرد یه تکه کوچیک غذامون گرمشون میکنه.به فکرشون باشیم.به بچه هامون دوستی با حیوانات و یاد بدیم.خدای ما و اونا یکیه.مطمئن باشین زندگیمون با محبت به این موجودات بی پناه شادتره.
نمیتونی غذا بپزی بگو از بیرون بخره شوهرت. الان باید به خودت برسی
بعدا با بچه کوچیک میخوای چیکار کنی؟الانم دراز بکش من تو بارداریم چای نبات میخوردم اینجور وقتا خوب میشدم.
با حیوانات مهربان باشیم.اونا هم مثل ما احساس دارن.مثل ما مادرن.شاد میشن غمگین میشن،میفهمن.تو این روزای سرد یه تکه کوچیک غذامون گرمشون میکنه.به فکرشون باشیم.به بچه هامون دوستی با حیوانات و یاد بدیم.خدای ما و اونا یکیه.مطمئن باشین زندگیمون با محبت به این موجودات بی پناه شادتره.
سلام الا جان من هم مشکل شما رو دارم 35 هفته و چهار روزمه حتی پوست اون ناحیه میسوزه، هفته قبل دکترم گفته اگه بعد صرف غذا اینطوری میشم بخاطر کبد یا صفراست در غیر این صورت بخاطر کش اومدن پوست و گرفتگی عضلست عزیزم از توالت فرنگی استفاده کن حتما
یونای مهربونم 22 اردیبهشت شادی زندگیمون و دوچندان کرد من و بابایی عاشقتیم عزیز دوست داشتنیه من خداجووووووون ممنونم بابت این هدیه با ارزش خدااااایااااااا شکرت.
2810