2777
2789
عنوان

اولی یا دومی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 62 پست
بفرمایید در حد قیمتش تو سامسونگ بهتر از این گیر نمیاد  a32 4g نقدو برسی : برسی ویدیو ...

تشکر .

بعد نظرتون راجب A22 5G چیه ؟

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 
تشکر . بعد نظرتون راجب A22 5G چیه ؟

پردازنده قوی ای داره اما صفحه نمایشی وحشتناک مزخرف داره tftشما خودتون در نت بزنید فرق صفحه نمایش تی آف تی و سوپر امولد   تا بفهمید چقدر تفاوت داره صفحه نمایش اش نسبت به a32 4g فایو جی شو هم نخرید خوب نیست فقط فورجی

دلم باران دهانم باران دستم باران تو منتظر ولنتاینی من منتظر بیست دو بهمنم ما مث هم نیستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پردازنده قوی ای داره اما صفحه نمایشی وحشتناک مزخرف داره tftشما خودتون در نت بزنید فرق صفحه نمایش تی ...

سپاس از راهنماییتون 🌹

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 

@pariiimaa    

سلام پس با وای فای همه چی میاره اما سیم کارت گوشی بزنی نت یه چیزای وصل نمیشه درسته ؟ 

دلم باران دهانم باران دستم باران تو منتظر ولنتاینی من منتظر بیست دو بهمنم ما مث هم نیستیم 
اوکی

یا اگه نخواستید بفرستید برید تو این سایت آموزش اش هست بخش آموزش ایرانسل اش رو برید و اون کاری که گفته بکنید همین حل میشه 

آموزش حذف پ روک سی برای حل مشکل نت گوشی

یا اگه نخواستید بفرستید برید تو این سایت آموزش اش هست بخش آموزش ایرانسل اش رو برید و اون کاری که گفت ...

سایت میترسم برم رولینک بزنم، 😁ولی روایرانسل بشدت ضعیف روهمراه اول بهتره.

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️

تازه خریدم .ولی صفحه نمایشش خیلی روشن نیست.من بخاطردوربین گفتم ی گوشی خوب بگیرم.کولم زد اول بم گفتن دوربین جلو ۲۰هس بازکرد نگاکردم دیدم ۱۶,اس

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
گوشیم ک خوندی چیه.این اصن بدردبخورهست؟

بله چیز خوبیه از نظر سرعت شارژ 

لینک باز نمی‌کند پس 

.

.

.

.

.