2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار ما کمکت میکنیم. واسه این هم مطمعن بشی به دکتر زنان خودت نشون بده تا اگر ضعیف باشه دارو و سوزن تجویز کنه
من همه دنیامو همه ی روزامو واسه تو میدم تو امیدم هستی و میمونی همه ی دردامو تک تک حرفامو بهتر از هر کس خود تو میفهمی و میدونی
قربونت برم مهربون.مرسی خوبم.تو خوبی؟
من همه دنیامو همه ی روزامو واسه تو میدم تو امیدم هستی و میمونی همه ی دردامو تک تک حرفامو بهتر از هر کس خود تو میفهمی و میدونی
نی نی های جیگرت خوبن عشقم؟ عسل جون چه آمپولی میدن میشه بگی اسمش چیه؟
از مولایم خجالت میکشم به خاطر این همه انتظار برای فرزند و غفلت از انتظار برای او... اللهم عجل لولیک الفرج
قربونت برم خوبم. چه خبرا؟ نی نی شیطونت چطوره؟ فک کنم اون یکی دخمل باشه
از مولایم خجالت میکشم به خاطر این همه انتظار برای فرزند و غفلت از انتظار برای او... اللهم عجل لولیک الفرج
خوبن عزیزم. سوزن گنادوتروپین که دکتر هشت تا ده مینویسه که هفته ای یه بار بزنن
بعد از عید قطعی مشخص میشه جنسیتشون.فدات عزیزم
موتیلیتی تحرک اسپرمه که کمه باید حداقل 50 یا نزدیک به 50 باشه اون 18 هم تعداد اسپرمه که احتمالا به میلیون باشه اینم یه مقدار کمه فکر کنم باید بالای 20 میلیون باشه
2810