🤣🤣🤣🤣اتفاقا آدمای دورتو خوب میشناسی این که بد نیست اتفاقا خوبه..خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
ینی چی اخه مثلا اگه تو نتورک کار کنی بعد بخوای مثلا شامپو بفروشی به دوستت ولی نخواد ازت بخره به این نتیجه میرسی که چه دوست بدیه ؟؟ من به خاطر همین میگم اخه دور و بر ما زیاده تا یه جایی که تونستیم ازشون خرید کردیم ولی از یه جایی به بعد واقعا اعصابمونو خورد کردن انقد کنه بازی در اوردن و زنگ زدن ما هم کم گم ارتباطامونو باهاشون کمرنگ کردیم الان زنگ بزنن کمتر پیش میاد جواب بدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی ازکاربراهم گفتن این کار درست واصولی نیست این کارو فقط بایدپزشک انجام بده نه کس دیگه اون پزشکی که همچین دوره ای گذاشته وجدان نداره اکثراکسایی میان توارایشگاه ها زیردست افراددوره دیده همچین کارهای ریسکی انجام میدن بسیارنااگاهن وبلاهای عجیب غریبی سرپوست وصورتشون میاد
کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
اون دلیل موفقیتشو پیدا کرده داره براش میجنگه یروز برو دفترشون ببین چطور دارن برا خواسته هاشون میجنگ ...
نمیگم نمیجنگن عزیزم دارم میگم این جنگیدن به قیمت از دست دادن خیلی از ارتباطای دوستانه و خانوادگی میشه اگه خوانواده و دوستاتون باهاتون همکاری نکنن حالا یکی میگه این برا من مهم نیس خب نباشه واسه کسی که مهمه این شغل به دردش نمیخوره