2777
2789
عنوان

یک فرصت خوب برای تبلیغات

7654 بازدید | 220 پست
برای توسعه کسب و کار فروشندگان نی نی سایت، پیشنهاد ویژه ای داریم:

سایت تبلیغاتی در شهر با نشانی darshahr.com  مدتی است که فعالیت میکند. مدت چند ماهی است که در حال تغییر نرم افزار بوده و با ارتقا سایت به نسخه مدرن و زیبا از روز شنبه، فعالیت جدیدی را آغاز خواهد کرد.

آپلود عکس
این سایت از روز شنبه با تبلیغات گسترده در سایتهای پر بیننده مثل ورزش 3 - تابناک - عصر ایران بازدید کننده خوبی خواهد داشت.

با هماهنگی به عمل آمده با مدیریت محترم سایت درشهر، کلیه اعضا نی نی سایت که از الان تا جمعه در این سایت (در نسخه دمو) آگهی درج کنند به مدت دو ماه به صورت رایگان، به شکل ویژه (اگهی پولی) بدون دریافت وجه منتشر خواهد شد.

سوالی داشتید همینجا بنویسید.

به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام.ببخشید موقع ثبت نام مدیریت سایت در شهر ازکجا متوجه میشن از نینی سایت هستیم؟؟
یواش یواش داریم از شرایط بخور نمیر به شرایط نخور،بمیر تغیر وضعیت میدیم! باشد که رستگار شویم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ادرس الان فقط در نی نی سایت درج شده
لذا همه ورودی ها از نی نی سایت است

الان میگم مدیریت سایت این تاپیک رو ببینه و جواب لازم بود اعلام کنند
خیلی عالی هست - ما هم تبلیغات خواهیم گذاشت
وسایل دست دوم داری ؟؟ بیا اینجا >>>>>
http://www.aziishop.ir
---------------------------------------------------------------------- آگهی رایگان می خوای بیا اینجا >>>>> http://khz-niaz.ir
بعد از اینکه در سایت ثبت نام کردین به ایمیلتون کد فعال سازی ارسال می شه.
شما بایستی این کد رو در قسمت فعال سازی پنل وارد کنین تا بتونین آگهی بزارین.

اگر زیر بخش آگهی خود را نمی دانید قبل از هرچیز ؛ زیر بخش مربوط کسب و کار خودتون رو در دسته بندی های صفحه اصلی بیاد بسپارید تا مشکلی در مرحله انتخاب زیر بخش نداشته باشید.
2810