2777
2789
سلام جز مدارس به قول معروف برند غیر انتفاعی هست برای دبستان هزینه کردن از نظر من خوبه چون پایه هست و بچه ها هنوز رشد فکری ندارند و محیط خیلی تاثیر میزاره اینکه هفت میلیون بدید یا نه کاملا بستگی به شرایط مالی داره من برای دبستان پسرم همین حدود دارم میدم و البته مدرسه خیلی عالی و درجه یک هم نیست ولی از خلوت بودن مدرسه و نظارت دائمی روی بچه ها راضی هستم
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا الان 7تومن کاملا تو تهران معقوله.من دخترخاله شوهرم دخترشو پیش دبستانی تو مهرشهر کرج گذاشت پنج و نیم میلیون😑.کلا نمیدونم چیکار میکنن که انقدر پول میگیرن.فک کنم با این حساب بچه من بی سواد بمونه😄
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
کاملا بستگی به درآمدتون داره. اگر برای تامین هزینه غیر انتفاعی تو زندگیت کمبود جدی پیش نمیاد به نظر من غیر انتفاعی بهتره. به شرطی که واقعا تحقیق کنی و مدرسه مناسب رو پیدا کنی. البته به نظر من اینکه آدم بگه با 6 میلیون میتونم برم خارج بگردم یا سرویس کریستال جدید بخرم و .. پس ندم به مدرسه، غلطه و اینا خرج الکین که بهتره هزینه تربیت مناسب بچه و خیال راحت خودت از ساعتهایی که بچه تو مدرسه بشه.
رسیدگی که در یه مدرسه "غیر انتفاعی خوب" میشه بهتر از دولتیه. نه فقط از نظر درسی بلکه مهمتر از اون از نظر فرهنگی و عاطفی. دبستان خوب باید این مشخصات رو داشته باشه: اولیا مدرسه تعدادشون بیشتره و کاملا بچه و پدر و مادر و شرایطش زندگیشون رو میشناسن. اعصابشون ناراحت نیست و به زور سر کار نیومدن که بخوان عصبانیتشون رو سر بچه ها خالی کنن. به بچه بها داده میشه و از نظر روانشناسی یکم بچه ها رو تحت نظر دارن و با خانواده ها مسائلی که پیش میاد رو در میون میذارن. فضای مدرسه شامل کلاس و حیاط و دستشویی و .. تمیز و استاندارده و بچه توش راحته.
تقریبا نظر سپید برفی رو تایید میکنم چرا باید اینهمه هزینه کنیم واسه چهارتا مبحثی که دوباره تو پایه اول هم میخواد تکرار بشه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست