2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست از حرف شوهرم .

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تودعوا این زبون هرچیزی از دهنش درمیاد . توجه نکن  بما هم میگن  خرسفید خنگول خرمیش خر ...

دعوا هم بشه نباید حرمت ها شکسته بشه.شوهر من سالای اول عصبی میشد هرچی از دهنش درمیومد میگفت .یه بار که من جوابشو دادم مثل خودش ماتش برد چون توقع نداشت و همیشه توقع سکوت ازم داشت.وقتی دید منم میتونم مثل خودش توهین کنم و اینجوری احترامی بین مون نمیمونه دیگه هرچیم عصبی میشه توهین نمیکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دعوا هم بشه نباید حرمت ها شکسته بشه.شوهر من سالای اول عصبی میشد هرچی از دهنش درمیومد میگفت .یه بار ک ...

من توجه نمیکنم . هرچی حرص بخوری بدتر.خودتو پیر میکنی 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

شوهر من بعد از 7سال ک دویید  بمن برسه تو این مدتم بهم گفت تو عین خانوم بشین تو خونه خودم خرجتو میدم 

موقع ازدواجم گفت خودم همه کار برات میکنم و خونوادت اگه دستشون خالیه خودم همه چی برات میگیرم

امروز بهم گفت تو گشنه ای من خرجتو دادم لیاقت نداشتی.... 

من جیگرم داره میسوزه الان.... 

با اینکه من همش باهاش دعوا میکردم ک میخوام برم سر کار نمیدونی چجور غیرتی میشد هیچ خرج اضافم براش نتراشیدم در حد یه رفت و آمد خیلی پسته خیلی از وقتی 6 ماهه عقد کردیم

خیلی خوردم کرده خیلی باورم نمیشه این همون آدمه