سوپ جو جو گوشت مرغ هويج خيلي ريز خرد شده ( رنده نباشه) سيب زميني دو تا عصاره مرغ نمك فلفل اويشن سبزي سوپ پياز اول پياز رو نگيني ريز خرد كن سرخ كن نمك و زدچوبه بزن هويچ رو بريز داخلش يه تفت بده بعد جو رو كه از چنز ساعت قبل خيس كردي بريز ( من گاهي خيس نميكنم ) بعد مرغ رو اضافه كن ( يا رون يا سينه ) به نظر من سينه خوشمزه تره بعد يه دونه سيب زميني متوسط رو دو نيم كن بنداز تو سوپ بعد هم به مقدار فراوون اب تو يه قابلمه بزرگ كم كن بزار خوب جوش بخوره بعد نم نم بپزه بعد كه مرغ پخت و اب سوپ يكم كمتر شد مرغها رو دربيار خوب ريش ريش كن بعد دوباره بريز تو سوپ سيب زميني ها رو دربيار بكوب له كه شد بريز تو سوپ بعد يك قاشق غذاخوري سبزي سوپ ريز شده اضافه كن بعد در ش رو بزار بزار بازم بپزه به مرور سوپ قوام ميگيره بعد دو تا عصاره مرغ رو توش پودر كن و حل كن بعد با گوشت كوب يكم بكوبشون يا از گوشت كوب برقي استفاده كن تا يكم له بشن در آخر هم توي سوپت پودر اويشن بپاش طعمش رو فوق العاده ميكنه بعد بكش تو ظرف و با ليمو و يكم جعفري خرد شده تزيينش كن و سرو كن
اين سوپ خيلي رقيق نيست و طعمش به نظرم خيلي خوبه عصاره مرغ و اويشن رو حتما بزن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!