2777
2789
عنوان

خانوما کمک...

202 بازدید | 12 پست
مدفوع پسر 4 ماهه ام شل و کف ماننده. .کسی تاحالا نی نیش اینطوری بوده؟ دلیلش چیه؟ پیش متخصص هم بردمش داروهاش تاثیر نداشت
پسرم پارسا عاشقتم. ..خدا جونم هوامو داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا 6 ماهگی که همیشه شله دیگه عزیزم ...برای دختر من هم بود بوی زیادی هم داشت اگه رنگش زرده نگران نباش به خاطر این کف ماننده که یه حالت اسهال داره ... خودت موز بخور خوب میشه من موز میخوردم عالی بود
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم مدفوع نی نی شل می شه دیگه اگر کف داره یعنی از آغور سینت می خوره هر سینه رو تا انتها بده بخوره اگر حالت سفیده تخم مرغ داره یعنی بلغم دفع می کنه احتمالا به یه چیزی که شما می خوری حساسیت داره
خدایا از اینکه منتظرم نذاشتی و بهترین هدیه زندگیم رو بعد مادر و همسر مهربونم بهم عطا کردی همیشه سپاسگذارتم و کوچولوی توی دلم رو هم مثل عزیزان دیگرم در دست تو به امانت می گذارم چون تو بهترین امانت دار دنیایی

عزیزم بدنش یا صورتشم جوش می زنه؟
خدایا از اینکه منتظرم نذاشتی و بهترین هدیه زندگیم رو بعد مادر و همسر مهربونم بهم عطا کردی همیشه سپاسگذارتم و کوچولوی توی دلم رو هم مثل عزیزان دیگرم در دست تو به امانت می گذارم چون تو بهترین امانت دار دنیایی

نه عزیزم عفونت نیست

عزیزم برو به این لینک ازشون کمک بخواه من تجربهای ندارم ولی این مامانها از هر دکتری دکتر ترند http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=57440&PageNumber=1352