2777
2789
نسیم جون مبارک باشه عزیزم.دیگه پسرت مردی شده واسه خودش
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مریم تنم لرزید.خداروشکر که بخیر گذشته. عزیزم اتفاق مشابه اینو من تجربه کردم.زمانی بود که دخترم 4 دست و پا راه میرفت و بهش غذا هم میدادم. احساس کردم یه چیزی تو گلوش مونده .چون هرچی میدادم بهش نمیخورد و بالا میاورد. با انگشتم گلوشو یه کوچولو ماساژ دادم که اگه چیزی هست بره پایین. چشمتون روز بد نبینه یهو دیدم بچه داره کم کم کبود میشه.هی میزدم از پشتش و میدیدم داره کلا نفسش قطع میشه و ثانیه بع ثانیهع کبودتر میشه. بچمو گرفتم بغلمو و خدا میدونه با چه جیغ و دادی پله های خونمو میدویدم پایین و در حین دویدنمم هی میزدم از پشتش. دقیقا پله اخر بود که نفسش برگشت و جیغ زد. حتی با یادآوریشم برق از سرم میپره. شبش شوهرم اومد و بردیم پیش یکی که از گلو میتونه دربیاره و دو تا استخون تیز در آورد.وقتی برگشتیم هم طفلک غذا خورد هم دیگه بالا نیاورد. خلاصه نگهداری بچه خیلی حواس جمعی میخواد.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
قضیه حموم بردن منم که میدونید.هر هفته 5 شنبه ها خودم تنهایی میبرم حموم.با لباس میرم که لیز نخوره.قبلشم حتما صدقه کنار میزارم. شجاع باشید اما مواظب هم باشید.مادر بودن خیلی سخته.
مریم جون عزیزدلم قربونت چه کشیدی من تاحالا جرات نکردم ببرم مامانم میبره یه دفعه هم که بردیم اب رف گلو ارمانم سیاه شد نفسش بند اومد و زدیم پشتش گریه کرد راستی پسرامو دوساعت پیش تووخونه به روش سنتی ختنه کردیم
2810