2777
2789
مامان فرفری جونم من برم واسه دخترم کتاب داستانشو بخونم بخوابه.اگه تونستم میام بازم.اگرم نتوستم شرمنده فردا میخونم چی نوشتی. قربونت برم.روی پسر نازتو ببوس.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برای مامان فرفری برای نفخ نینی خودت عرق نعنا بخور.من دکتر پسرم براش ی شربت نوشت ب اسم گریپ واتر واقعا براش اب رو اتیشه.البته پسر من طفلی دل پیچه شدید داره ک خیلی اذیتش میکنه.فردا ویزیت دکترشه ببرم ببینم چی میگه
دوستان از تبریکات همگی ممنونم.ان شا.... زایمان راحتی داشته باشید و نی نیتون رو سالم بغل کنید
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
سلام... نرگس جون بله امروز دیمش حلما کوچولومو شبیه خودمه.. ولی چون درد بعد سز دارم اصلا نمیتونم بغل بگیرم فقط نگا میکنم.. شیر اصلا ندارم مک میزنه ولی هیچی نمیاد ... اب قند کم میخوره.. تا بعدازظهرم چون اب کیسه ت شده بود فقط استفراغ کرده... حین عمل دکتر بهم گف کیسه ی اب به سرش چسبیده... خلاصه حلما جونم با وزن 3کیلو و قد 49 اومد بغل من و باباش