2777
2789
منم مثل تو ام واقعا خستم کرده حس میکنم نامزدمم با این فکر و خیالام اذیت میکنم

ببین حتما راجع بهش با نامزدت حرف بزن . 

وگر نه بعد چند سال مثل شوهر من میزنه تو سرم میگه چرا قبل ازدواج نگفتی وسواس داری ‌. من نمیگرفتمت .🥺

چطوریه وسواست ،؟ 

بعضی وقتا یه سری جملات تو ذهنم تکرار میشه شاید هزار بار تو یه ساعت بعد شب همش پشت درو چک میکنم شده چند بار در جلو چشممه میبینم اهرمش پایین ولی باز میرم پشتش به اهرم فشار میارم ببینم بسته شده در مورد فلکه ی آب هم همینه هی خدا😣😣😣🥺😣😣

🥺🥺🥺برای آرزوم صلوات میفرستید🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فکر میکنی میتونم .؟؟  میگم نکنه زالو ها سمی باشن یه سم وارد بدنم بشه .😑

چرا نتونی؟ درد نداره که .فقط حتما یه جای خوب و وارد برو

سم کجا بود !!!

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

دکترتو عوض کن. تحقیق کن یه دکتر کاربلد پیدا کن. شدیدترین وسواسا با دارو درمان شدن. بدتر از وسواس فکری وسواس عملیه اینایی که همه چیز و میشورن. خانمی توو مطب دکتر میگف من تی وی و کنترل رو هم میشستم چندتا تی وی سوزونده بود گفت چند سال دارو خوردم خوب شدم الانم میخورم اما دوز پایبن. تو از اون بدتر که نیستی

خوبه منم امتحان کنم

حتما خوبه.برا مشکل شنوایی هم شنیدم که خوب میکنه.

کشورای اروپایی اینو از ما یاد گرفتن چه مراکز درمانی با زالو راه انداختن برو ببین.حالا خودمون استفاده نمیکنیم متاسفانه

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

اینایی که میگن سعی کن فک نکنی و از این حرفا باید بگم اصلا شدنی نیس اصلا دست خود ادم نیس غیر ارادیه و کنترلشم از طریق دارو هست. و تمام.

البته اسی میدونستی که وسواس و اضطراب و افسردگی مکمل همند. و دلیل هرکدوم از اینا مشکلیه که ادم توو زندگیش داره و ناراحتش کرده. بگرد ببین مشکلت چیه و کجاست اونو رفع کن

نمیتونی بگی به درک هر چی بشه .؟

نه همش تو ذهنم بدترین حالت هابی که قراره پیش بیاد رو مرور میکنم استرس میگیرم بعضی وقتا از وسط خواب ساعت۳_۴بلند میشم در رو چک میکنم😐🥺😣😣😣😣😣

🥺🥺🥺برای آرزوم صلوات میفرستید🥺🥺🥺
خیلی بده منم اینجوریه یه چیز رو باید صد بار برام توضیح بدن🥺😣😣😣😣😣😣😣😣😣

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین درگیر وسواس هستین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم...    

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره  

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu

منم مثل تو ام واقعا خستم کرده حس میکنم نامزدمم با این فکر و خیالام اذیت میکنم

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین درگیر وسواس فکری هستین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم...      

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره که شما درش شرکت داده میشین  

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu

بعضی وقتا یه سری جملات تو ذهنم تکرار میشه شاید هزار بار تو یه ساعت بعد شب همش پشت درو چک میکنم شده چ ...

سلام من روانشناسی نخوندم ولی باید از روش 

EMDR استفاده کنید اگه بخواید خودتون کنترلش کنید. شما OCD دارید. اگه بخوام آسونتر بگم این که سعی کنید تمرکزتون رو روی "الان" بیشتر کنید. آگاهی تون رو نسبت به الان بیشتر کنید. مثلا در هر لحظه از خودتون بپرسید که چه کاری انجام میدید و دقیقا رو همون تمرکز کنید و با خودتون بگید همین الان دارم چیکار میکنم. سعی کنید این سوال رو خیلی زیاد از خودتون بپرسید و متمرکز بمونید. ایده ی پشت EMDR همون افزایش آگاهی نسبت به محیط اطراف هست که اگه شما خودتون انجام بدید این وسواس فکری کم میشه و کنترل میشه.

مثلا دارید الان با کامپیوتر این متن رو میبینید از خودتون بپرسید دارم چیکار میکنم و بعد خودتون جواب بدید. کارتون تموم شد؟ از خودتون بپرسید که کار بعدی چی هست و بلافاصله چه کاری انجام میخواید بدید. اونقدر اینطوری در حال تمرکز کنید که دیگه فکرتون درگیر چک کردن های مکرر نشه.