2777
2789
آواژور و لوسترشو به شوهرم که دو سه روز دیگه میره ماموریت گفتم بگیره. ست هم باشه. نمایشگاه رفتیم بهش نشون دادم. کاغذ دیواری هم گفتم قبل اینکه بری، بریم ببینیم تا با رنگ پرده ای جور باشه. مبل تک اتاق گفتم بگیرم و نگیرم، تصمیم شد بگیرم. ولی لامصب گرون میگیره بسازه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اپیدورال هم طبیعی و هم سزارین دیگه. روژان من قبل این نظرم سزارین بود که کم کم دارم به طبیعی تغییر نظر میدم. بازم نظرم طبیعی بدون درد بود، امروز کلاس بارداری بود که میگفت عوارضشش کم نیست. مثلا میگفت بچه های طبیعی بدون درد بی حالترن. این کلاسا رو شروع نکرد؟ شفا که نداره ظاهرا. بهشهر داره و بابل هم شنیدم ، ولی بابل و مطمین نیستم
ببخشید پرت شدم بیرون حنا یعنی سزارین ارجحه به اپیدورال؟کلاساشو تنبلی کردم نرفتم اخه شنیدم صبح خیلی زود تشکیل میشه منم اونموقع تو خواب نازم. مخصوصا تو این هوای سرد سارا نگران نباش. عفونت ادراری برا خیلیها تو این دوران عادیه.. با دارو و رعایت بهداشت کنترلش میکنی ایشالا
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رفتی حنا؟ تو تاپیک سارویها خوندم کلینیک مصطفی خمینی از 8صبح کلاس بارداری میذارن البته باید نوبت بگیری! منم برم شب میام ایشالا
مقایسه اینچنبنی بین سزارین و طبیعی بدون درد نداشت. ولی قاعدتا طبیعی به ه‍ر شکلش بهتره . بهر حال سزارین داره ۷ لایه شکم پاره میشه و رحم و پاره میکن. ولی حالا حرفای اینجا کسیو که قصد سزارین داره مردد نکنه، والا من دو تا زنداداشام سزارین کردن الانم مشکلی مثل کمردرد و .... ندارن.
روژان تنبلی نکن، بری کلاس تو فضاش قرار میگیری، دوستای هم شرایط خودتو میبینی حس خوبی میده. اگه طبیعی دوست داری باید یکم پرانرژی تر باشی. اینطوری که بدنت اصلا ورزیده نمیشه. یا حداقل اگه خونه ای نیم ساعت بدون استراخت تو خونه راه برو، نرمش کن. کلی سرحال میشی
تو خودت تصمیمت چیه حناجون؟ مامان پدیس خوش اومدی خانومی.. مامان شدنتم مبارک مث صفحه اول اطلاعاتتو بنویس که رها جون تو صفحه اول بذارتت تو لیست