2777
2789
آدینه انشالله که اشتباه شده باشه ... دکترم هنوز بهم آزمایش مجدد نداده یک سری و تو سه ماه اول داد دیگه نداد ... * هیوا جان اسثتنا جز اونام که سزارین هستم!! زایمان با اپیدورال چون ریسکش بالاست و احتمال عوارض می دن شاید خیلی طرفدار نداشته باشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسى رها جون واسه تاپیک جدید من یه پیشنهاد دارم، شما هم نظر بدید، به نظر من کسایى که اصلأ نمیان رو از لیست پاک کن ، چون الکى شلوغ شده صفحه اول بازم هر چى نظر جمع باشه همونه شما چى میگید،؟!!!!
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪
سلام، ما که هنوز سه ماه سوم نرفتیم ولی تاپیک جدید مبارکه. سما جون من مخالفم مگه اسم بچه ها جا کسیو تنگ میکنه؟ یه اسم دیگه چه اهمیتی داره، شلوغ شه مگه چیه،؟ تازه من تو تاپیک هستم میام بهتون سر میزنم اما لزوم خاصی ندیدم اسمم باشه.
سلام مامانهای گرد و قلمبه.. میبینم که اکثرتون رفتین تو هفت ماه.. الان منو رادینمو راه نمیدین ؟ 3هفته دیگه 7ماهم شروع میشه خوو تاپیک جدید مبارک. مرسی رها جونم
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
آره دیگه.. منم شنیدم تا ته ماه هفتم پرونده کزاز و قند و عفونت و رگامو میبندن ماه 8 هم مث اینکه تهش سونی وزنگیری داریم که اگه نی نی وزنش نرمال نبود رژیم پروتئین یا امثالشو بهمون بدن تا نی نی باد کنه ممنوم تو خوبی؟ دیشب نبودی؟ جات خالی بود
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
روژان جون خوب اونیکه اسمشو گفت رها جون نوشته لابد اون لحظه دوست داشته این کارو کنه، یه روز بیاد به تاپیک سر بزنه شاید دلش بشکنه. مهم کنار هم بودن به نظرم اسم صفحه اول اهمیتی نداره. بازم هر جور خودتون میدونید. به طور کلب میخوام بگم بودن یا نبودن اسم مهم نیست. این حضور که مهمه. مثلا دورا روزا اکثر اوقات هست یا تو و سما شبها همیشه هستین . مگه اسم صفحه اول مهمه؟ مثلا مگه هر روز میریم چک کنیم اسمه هست روژانم هست اوکیه؟ یا اینکه شبهایی که بودیم و با هم حرف میزدیم تو ذهنموم میمونه و خاطره میشه؟