2777
2789
راستی شماها نی نیاتونو با چه روشی میخوابونید؟چندساعت میخوابن چقد بیدارن؟من خواب پسرم یه نمه سبکه چیکار کنم خوابش سنگین شه اوایل خوابش خیلی سنگین بود بزور بیدارش میکردم واسه شیر
آتی جون نه هنوز نمی خنده هر بچه ای یه مدله پسر عموی من از 20 روزگی لبخند میزر کوچولو از یه ماهگی هم کامل میخندید بدون صدا الانم که با صدا می خنده ولی دخملی من امروز 45 روزشه هنوز تو بیداری لبخند نزده منم شدیدا منتظرم که بخنده دیروز به دکترش گفتم گفت دوماهگی میخنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من دوست داره زیر سینه بخوابه ولی من نمیذارم زیاد آخه زیاد می خوره و بالا می یاره ار دماغ و دهن بعضی موقع ها هم تو بغلم با لالایی خوندن می خوابونم موقع هایی که خیلی خوابش می یاد هم تو گهواره می خوابه خودش ولی بزور یعنی اصلا نمیتونه خودش بخوابه
آتی من از صبح تلویزیون رو رئشن می کردم و صداش رو کمی بلند می کردم که عادت کنه تو سر و صدا بخوابه ولی خوب بچه اوایل گوشش کم میشنوه رفته رفته گوشاش تیز تر میشه و به صدا حساس تر
منم دلم میخواد زودتر بخنده که حداقل خستگیام با یه دونه لبخندش از بین بره قربونش برم.. من اوایل زیر سینه میخوابید و دیگه اروغشو نمیگرفتم اما بخاطربالااوردنش دیگه حتی تو خوابم میذاشتمش رو شونم و اروغشو میگرفتم که باعث میشد بیداربشه واسه همینم یا میذاشتم تو گهواره یا رو پا یواش تکونش میدادم الان خوابش اینطوری شده با تکون دادن میخوابه..اره منم هرچی میخوام سعی کنم که عادتش بدم خودش بخوابه نمیشه ولی خواب الود میذارمش تو گهواره و دیگه تکونش نمیدم غر میزنه و بیدار میشه فسقلی
اره رها جون پسرم خداروشکر خوبه خودم زایمانم طبیعی بودو زود خوب شدم ولی بعدش سرماخوردم که پسرمم احساس کردم سرماخورده که دکتر بردم گفته نه خوبه احتمالا بوی دود یا عطر یا سیگار بهش خورده که کمی عطسه میکرد
سلام به همه پسر من ۴۲ روزشه صبحا که از خواب بیدار میشه سرحاله میخنده خیلی کیف داره شب ساعت دوازده یک میخوابه تا صبح دوبار شیر میخوره ولی گریه نمیکنه بردمش بهداشت دیروز ۵۷۰۰ بود قد ۵۶ الان پستونک گرفته خبلی بهتر شده کمتر شیر میخوره دکتر پسرم دستگاه داشت واسه زردی اصلا خون نگرفتن ازش خیلی خوبه دکترایی هستن که دستگاه دارن پیش اونا ببرین بچه رو که طفلکی اذیت نشه تو ساری دکتر شمشیربند مجتمع نگین داره
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
آندیای منم چشماش دوروز قی کرده بود دکترش گفت فقط صبح وشب با آب و پنبه تمیزش کن اگه خوب نشد عفونت چشمیه وآنتی بیوتیک میدم که خدارو شکر برطرف شد اگه رادینم قی داره همبن کارو کن جواب میده عشقم
کتایون جان قبل شیر دادن سینه هات و بشور و یه مقداربدوششون که از سر سینه ات یه کم خالی بشه ممکنه دیگه بالا نیاره امتحان کن
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.
سلام .بچه ها فک کنم باید به فکر یه تاپیک جدید باشیم سه ماهه سوم هم شکر خدا به خیر گذشت . یاسمین من بیشتر شبا دیر می خوابه و خوابش رو انداخته به روز اما مدام نق میزنه گاهی یه جوری گریه می کنه که سیاه و کبود میشه نفسش بالا نمی یاد طفلک نفخ شدید داره شکمش خیلی گاز داره گریپ میکسچر و کولیکید میدم ها اما فقط یه تایم کوتاه ساکته . راستی خانما بچه های شما آد شون رو مرتب می خورن؟ دختر من دوست نداره در ضمن دختر منم تو بیداری نمی خنده که هیچ اونقدر گریه می کنه که نمیشه باهاش بازی کرد گاهی همه شیری که خورده رو بالا میاره به صورت پنیر البته فکر کنم چون اروغش رو نمی گیرم
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم .الهی آمین .
راستی یاسی من 44 روزشه .دخترم عجله داشت بجای 18 اردیبهشت 22 فروردین دنیا اومد . با این حال تا الان دوبار رفته مشهد زیارت امام رضا . اسمشم همون جا تو گوشش خوندیم . نغ نغو مامان شبیه باباشه اصلا به من نرفته دخملی
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم .الهی آمین .