2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم من همیشه پیگیری میکنم بحثارو حرفی برا گفتن نداشتم من از دیشب که میشه روز 19 سیکلم لک دیدم صورتی یه قطره از صبحم حدود 5-6 لک دیدم بعضیا قهوه ای بعضیا صورتی من همیشه 35 روز یا دیرتر پریود میشم دکترم رفتم تنبلی تخمدان گفت و متفورمین میخورم............به نظرتون میتونه لک لانه گزینی باشه؟یا پریوده؟؟؟؟من قبلا اصلا لک بینی نداشتم این به نظرم نوعش با پریود متفاوته یه کوچولو هم زیر دلم درد میکنه ولی خیلی کم...........
سلام دوستای گلم شرمنده دیربه دیر میام و هنوز عکس تکتم رو نتونستم بذارم آخه همش تو راه دکتر و... بودیم برا زردی و اینکه شدیدا کمبود خواب دارم نمیرسم پستها رو بخونیم ایشالا همیشه خوب و خوش باشید کسانی که جدید مامان شدن قدم نو رسیده مبارکککککککک تو اولین فرصت میام عکس جوجه مو میذارم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
سلام مامانایی که جدیدا نی نی دار شدین تبریکککککک روژان جونم کجایی دوستم؟ایشالا هم خودت هم پسملیت صحیح و سالم باشین وهمینطور بقیه فردای روزی که راجب شیرم درد و دل کردم تا دو روز شیر آغوزمو میدوشیدم و با قطره چکون در خلال سینه دادن زورکی بهش میدادم که البته این تز دکتر اطفال بود وموفقم شدم خداروشکر الان دیگه قشنگ میخوره و خودش کمک کرد نوک سینه ام بیاد بیرون گفتم شاید به دردکسی خورد تجربه م همین الان گشنه ش شد بااجازه
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.
سلام به همه مامانا . منم روز چهارشنبه صبح ساعت نه و نیم سزارین شدم. دخترم باوزن 3200 و قد 50 دنیا اومد. اما به ظاهرش نمیاد سه کیلویی باشه خیلی کوچولوو هستش
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
منم به همه تبرییک می گم انشاله نی نیاشون زیر سایه پدر و مادر سالم و تندرست و صالح زندگی کنند. روژان هم سز شد چهارشنبه . یه کم گردن درد اذیتش می کنه . خودش میاد توضیح میده
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»