2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

برندگان این سری اونایی که مشخصات ندادین تو خصوصی به من مشخصاتتون به همراه یک شماره تماس بدین هر چه سریع تر
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
عطر جان شما نه اونایی که ندادن مشخصات به خانوم تهرانی
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خودم و نی نیم

فاطمه مترجم

شیگولی مگولی

زهرا

عطر و ادکلن

فقط این اسامی مشخصات دادن بقیه ندادن
نی نی یار جون به خانم تهرانی چجوری مشخصات بدیم به ایمیلشون بفرستیم؟ یا باید درخواست دوستی بدیم؟ بعد مشخصات چه چیزایی باشه مثلا نام و شماره تلفن کافیه یا آدرسو شماره ملی و این چیزا هم لازمه
ارغوان جون اول باید درخواست دوستی برای خانم تهرانی یا نی نی یار بفرستین بعد با پیغام خصوصی براشون شماره تلفن و نامتون رو بفرستین
سلام دوست جونا .. خبر خوب همین الان از سیب سبز یه خانوم محترم بامن تماس گرفت و اسم شهر محل زندگیم رو پرسید و گفت که تو فروشگاهشون بزودی یک مراسم برگزار میشه که هدایا رو بدن ... تاریخش رو به ما اعلام میکنن ولی اگه نتونیم بریم مشکلی نیست و لباسها رو ارسال میکنن ......

تبریک دوباره به همه
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
حتما الان به همه شما هم زنگ میزنن من که تازه گوشیمو روشن کرده بودم بعد از خواب... راستی اگه میخواید برای کسی غیر از فرزندتون لباس انتخاب کنید قبول میکنن چون من با این عکس پسر بچه گذاشته بودم تو مسابقه ولی بهشون گفتم این اقا پسر نیاز مالی نداره و من نذر کردم که به دو تا دختر بچه نیازمند لباس هدیه بدم... اونا هم گفتن مشکلی نیست و برام نمونه کار مناسب هر سن و جنسی که بخوام میفرستن. و البته گفتن تنوع محصولات خیلی بیشتر از چیزیه که تو کانال می بینید ... ادرس گروه تل گرام شون هم برام فرستادن
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
نی نی یار جان ممنون از پیگیری هاتون
لطفا جوایز اسفند ماه رو هم پیگیری کنید دوستای عزیز مون زودتر به جایزشون برسن
2810