2777
2789
صرفا جهت روشن شدن مسابقه برای پارمیدای عزیز که این همه سوال پرسیده

پارمیدا جان روند مسابقه اینطور هست که در زمان مسابقه یعنی زمانی که گزینه رای دهید زیر عکس هست هر کسی روی رای دهید کلیک کنه یک رای برای شما محسوب میشه و ما کلا نمی‌بینیم که چند تا رای داریم فقط مسئول سایت می‌بینه وقتی رای دهید برداشته میشه و مثل عکسای دیگه لا یک اون قلبه دیده میشه یعنی مسابقه نیست شما روز آخر یعنی 9تیر به دوست ات گفتی در حالیکه 9تیر زمان مسابقه به پایان رسیده و گزینه رای دهید برداشته شده و اون 6نفر دوستات که میگی رو قلب زدن و لا یک کردن و شما هم دیدی مثلا الان منم عکست رو لا یک کردم و تعداد لایکهات شد 7تا ولی این گزینه با رای دهید طول مسابقه فرق داره این لا یک از روزی که مسابقه تموم میشه دیده میشه و هر کی بعد زمان مسابقه لا یک کنه تعدادش دیده میشه رای دهید دیده نمیشه کلا یعنی تعداد رای با لا یک فرق میکنه امیدوارم واضح گفته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیبی جان منظورت رو متوجه نمیشم
شما فکر میکنی تعداد رای شما از من و فاطمه مترجم بیشتر بوده یعنی؟! بر چه اساس؟ قبل از مسابقه فقط حدسه که زده میشه مثلا من معمولا از رو تعداد بازدید و نظرات قبل اعلام نتایج برنده ها رو حدس میزنم میگم حدس و خیلی وقتها حدسیاتم اشتباه دراومده یعنی اصلا اینا ملاک نیست چون خودتم خوب میدونی بازدید با هر بار رفرش میره بالا و همه کسایی هم که نظر میدن ممکنه رای ندن و همه کسایی که رای میدن ممکنه نظر ندن. ملاک گزینه رای دهید زمان مسابقه هست و نه هیچ چیز دیگه...
راستی فاطمه واسه نیلوفری هم که میگی فکر کنی اشتباه شده و اون برنده بوده این دور. اینطور نیست چون نیلو الان 16تا لایک داره یعنی بعد مسابقه 16نفر لایکش کردن طبیعیه که تعداد بازدید و نظرش بعد مسابقه رفته بالا اینم از همون خطاهای حدسیات ماست.
نیلوفری جان یوقت ناراحت نشی ازم میخاستم فاطمه روشن بشه براش.
نه دیگه الهه جون فهمیدم چی شد نیلوفری گفت که رای ش یه دونه از من کمتر بوده من میگم مال زیبی هم همینطور شده که برنده نشده
عظرادکلن جان سلام تبریک میگم بهت برنده شده عزیزم من دوستام 7 ام تیر بهم رای دادن نه نهم خودم به این چیزاواقفم 100 تومن لباسم نهایت 2 تا بولیز شورت بشه نه بیشترارزششونداره این همه وقت گذاشتم اخرشم مدیرسایت یانی نی یار جواب واضحی ندادن قانع بشم فقط میگه امتیاز دوستمون مثلا 90 بوده مال شما 12 این عدد ازکجادراومده نمیدونم تااون زمان 6 نفر بیشترمنو رای ندادن اونم روز 7 تیر من نم یدونم 90 87 100 12 اینا ازکجادراومده برچه معیارهمینومیخوام بدونم؟؟؟سلیقه ایه که نیست اسم کاربر خوشم میاد فقط یکی بگه این اعداد معیارش چیه اونم از نی نی سایت خواستم کسی پاسخگونبودمتاسفانه
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
اون 6 نفرم الان مشخص شده برداشته شده اخرمسابقه شماهم لطف کردی شد 7 تادرسته.برایک نفر یکی بوده رای داده الانم همون مونده حالا سایت میگه نه اون 98 تارای داره ازکجا؟؟؟برچه معیارخوب باید الان تولایک مشخص بشه
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
نه الان نباید تو لایک مشخص بشه لایک با رای کلا قضیه اش فرق میکنه مثلا به شما گفتن 12تا رای داری در صورتی که 6تا لا یک داری
عزیزم نمیدونم چرا منظورم رو متوجه نمی شی که میگم کلا لا یک با رای فرق میکنه تعداد رای فقط واسه مسئول سایت دیده میشه و ما اگه بخاین میتونیم تو خصوصی بپرسیم. مثلا اگه به شما گفتن 12تا رای آوردی خب درسته که برنده نباشی چون تو رده سنی شما خودم و نینیم35تاو گلسا 24تا رای آورده و شما فقط 12تا!
مرسی عطرادکلن لاقل شما میای توضیح بدی نی نی یار خانم تهرانی که هیچی نمیگن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
وقتی یادم میاد خیلی ها بودن که پارسال آخرین ماه رمضونشون رو تجربه کردن دلم میگیره آخه شاید این بار نوبت یکی از ماها باشه که آخرین مهمونی ماه رمضون رو تجربه کنیم خدایا ، خروج از ماه مبارک را برای ما مقارن با خروج از تمامی گناهانمان قرار بده آمین عیدفطر مبارک ( رصدخانه ی غضنفر)[smiley]l/l_20.gif[/smiley]
ممنون از همه دوستان
وقتی یادم میاد خیلی ها بودن که پارسال آخرین ماه رمضونشون رو تجربه کردن دلم میگیره آخه شاید این بار نوبت یکی از ماها باشه که آخرین مهمونی ماه رمضون رو تجربه کنیم خدایا ، خروج از ماه مبارک را برای ما مقارن با خروج از تمامی گناهانمان قرار بده آمین عیدفطر مبارک ( رصدخانه ی غضنفر)[smiley]l/l_20.gif[/smiley]
بچه ها یه سوال: مگه شما نگفتید عکس اگر برای سنه حاضر نباشه، خانم تهرانی حذف میکنه خوب عکسه سامیار (کاربر golsa ) با توجه به بقیه عکس های بچه مثلا http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014110112530509106 معلومه ، عکس مسابقه یک عکسه قدیمیه آخه یکی از کاربرا سره این موضوع خیلی اصرار داشت که عکس حذف میشه دوره قبل حذف شده @@@@@@@@ یا اولین عکسه گروه نوزادی که واقعا عکسه زیبایی بود (دوقلوها) این عکس هم برای بچه کاربر نیست خواهرزاده هاش هستن اینها مشکلی نداشت؟؟؟ مبارکشون باشه ولی اگر کسی جواب و میدونه بگه یا خانم تهرانی
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
2810