2777
2789
منم پیگیری کنید منم برنده هستمااین دووره تبریک میگم عزیزم بهت برنده شدی منم بیشترین رای رواوردم ولی اسمموننوشتن نمیدونم چرا
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
کاربران عزیزی که در این دوره برنده شدند لطفا شماره تماس خود را برای من ارسال کنید تا از طرف اسپانسر مسابقه سیب سبز با شما تماس گرفته شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی من چی میشم؟؟؟
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
توروخدا دوستای خوبم شما یه نگاه بندازید ببینید منم برندم
چرا من 6 تالایک دارم برنده نشدم ولی 0 لایک برنده شد خواهشا رسیدگی شود تشکر
من که بیشترین لایک روداشتم چرابرنده نشدم باوجود سختی بچه کوچیک اومدم نشستم پای سایت دوستام هم به هم رای دادن چرابرنده نشدم چرابا0 لایک برنده شد ولی من با 6 لایک برنده نشدم حالا سایت میگه امتیاز نیاوردی رای شما 12 امتیاز داره اینجا من قانع نشدم یکی منو توجیه کنه ازکجا معلوم که شخص با 0 لایک امتیازش بالاترین باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا پارمیدا جان لایک که ملاک نیست اصلا مهم نیست. تعداد رای ها مهمه که تو صفحه مسابقه نمایش داده نمیشد. رای های برنده ها هم همه بالای 30 تا بوده عکس نی نی شما 6 تا لایک داره مال من 7 تا لایک داره اگه قرار به لایک بود عکس منم باید برنده میشد عزیزم.
رای شما چندتابوده؟میدونی این چرامخفی الان که مسابقه تموم شده
باشه ازین به بعد میگم لایک نکنند رای ندن احتمالا برنده میشم واین امتیاز مخفی بالا میره
به همه برنده ها تبریک میگم مبارکتون باشه اما جای سوال دار برام : والله منم موندم تازه واردم نیستم بگم ناشیم بلد نیستم چی به چیه چند بارم برنده شدم میدونم چی به چی اما این سری امتیاز اریا کم نبوده حتی همیشه خودمون میومدیم با این نشانه ها که چی به چی برنده ها رو حدس می زدیم قبل اینکه خانم تهرانی بگن اما الان در عجبم ولی ممنون میشم خانم تهرانی امتیاز اریا رو هم بگید اینجا بدونم
دوستان خوب و قدیمی که چند سال با هم بودیمتو سایت الانم جز برنده ها هستن از جمله فاطمه مترجم عطر ادکلن وانجلا جان برید نگاه کنید به امتیازات ببینید چطوری شده کلا برام سوال هستش بازم تبریک میگم ایشالله با دل خوش مبارکتون باشه
زیبی جون گاهی اوقات تعداد رای ها اختلاف کمی با هم داره و خودتم دیدی که قبلا پیش اومده بود که تعداد بازدید یکی بالا بوده ولی رای هاش کمتر بوده
2810