2777
2789
سلام دوستان ، دوتا دختر ٩ ماهه دارم که شیر خشک مى خورن ، از ٦ ماهگى غذا شروع کردم اولش هر دو خیلى خوب خوردن ولى بعد از اینکه مریض شدن ( اسهال ویروسى ) یکیشون دیگه لب به غذا نزد ! گفتم شاید مال خاطره بد دوران مریضى و دارو و شربت و ... که زمان بگذره خوب مى شه ولى الان ٣ ماهه که گذشته ولى هنوز هیچى نمى خوره فقط هر از گاهى خیلى به ندرت یکى دو قاشق سرلاک ، وگرنه نه لب به سوپ مى زنه ، نه پوره میوه ، نه ماست ... ولى شیرشو خوب مى خوره و دکترش هم بى خیاله چون فقط به قد و وزن نگاه مى کنه و مى گه خوبه ! شما راه حلى دارین ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ماماناى مهربون ، همه اینایى که گفتین رو امتحان کردم ، ولى فایده نداشت ! به محض اینکه با هزار دوز و کلک غذا وارد دهنش مى شه ( حالا هر چى مى خواد باشه ) قیافشو یه جورى مى کنه انگار چیز خیلى ترشیه !!! بعضى وقتا هم بخصوص در مورد سوپ عق مى زنه ! خلاصه گیر افتادم ! البته مى دونم که تا یکسالگى غذاى اصلى همون شیره ولى بالاخره یه روزى باید غذا بخوره ! اون قل دیگه هم اولاش خیلى خوش خوراک بود از این قاشق تا اون قاشق دهنشو باز نگه مى داشت که یعنى زود بده ! انقد روبرو هم گذاشتم که بلکه اونى که نمى خوره به هوس بیاد ولى انگار داره نتیجه عکس مى ده !!! این یکى هم بعضى وقتا ادا در میاره !