2777
2789
عنوان

کمکم کنید با خانواده شوشو چه کنم؟

2337 بازدید | 14 پست
سلام دوستان
نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید آیا فکری که تو سرمه درسته یانه؟
با خانوده شوشو یعنی پدرش 2 سال پیش شریک شدیم و کاری رو با هم شروع کردیم در این مدت کلیه مسائل مادی دست پدر شوشو بود چون خودشون خیلی مشکلات مادی داشتند بیشتر از اینکه خرج کار بشه خرج خانه و هزینه دانشگاه خواهر شوشو میشد و شوشو چون پدرش و بود و احترام براش قائل بود چیزی نمیگفت و وقتی که برای کار پول لازم بودپولی نیود که خرج بشه و کم کم باعث ورشکستگی شد و پدر شوشو وقتی فهمیده بو که اوضاع کار داره خراب میشه و پولی دیگه نیست و کلی چک و طلبکار دعوایی راه انداخت و کاملا خودشون و کنار کشیدند و شوشو موند و 80 میلیون چک و طلبکار تو این 2 ساله پدرم در آمد کلی سختی و بی پولی و مشکلات فراوان کشیدم در حالی که آنها هم شریک بودند
یکبار شوشو برای تبریک یک عیدی بود رفت خونشون اجازه ندادند بره تو و خواهر شوشو رو همش بهانه میکنند که حالش بد میشه و بی احترامی میکنه به برادرش پس بهتره اصلا نیایی
چون این خواهر شوشو دختر آخر و بی نهایت لوسسسسسسسسسسسس و کل اختیار خونه دست ایشون است

ما هم با کل فامیل شوشو قطع رابطه کردیم با خواهرم جاری هستم آنها هم سر این مسایل مادی با خانواده شووش دچار مشکل شدند و آنها رو هم راه ندادند طوری که خواهرم رفت خونشون ودر باز نکردند خواهرم به خاطر وام که ضامن شده بود گفت قسطتون و بدید داره از حقوق من کم میشه و ناراحت شدند که چرا این حرف وزد

10 سال عروسشون هستم و هیچ بی احترامی بهشون نکردم چون مادر خودم از دست دادم بیشتر با خانواده شوشو رابطه داشتم ودر هفته شاید 4 یا 5 روز آنجا بودم تمام مسافرتهام باهاشون بود و خیلی خیلی با هم خوب بودیم این کار رو هم کردیم که یک جورایی کمکی به آنها بشه که متاسفانه به ورشکستگی منجر شد و آنها ما رو باعث اینکار میدونند

میدونم در حقم خیلی بی انصافی دارند میکنند و یک جورایی فکر میکنم فقط وقتی سود مالی براشون داشته باشم من و میخواهند الان دختری 3.5 ساله دارم به خاطر دخترم نمیدونم چیکار کنم؟2 ساله که پدر بزرگ و مادر بزرگ و عمو و عمه ندیده و آنها هم اصلا سراغش و نگرفتند اصلا نمیدونه عمو و عمه یعنی چی؟ روابطمون کلا خیلی کمه و با کسی زیاد رابطه نداریم الان دخترم تو سنی که باید معاشرت و یاد بگیره و احساسا می کنم این خلا و تو زندگیش داره نمیدونم برم و رابطه را درست کنم یانه؟و خودم اقدامی کنیم چون تو این مدت هیچ قدمی بر نداشتم

هر چی باشه شوشو هم پدر و مادرش هستند و ما الگو هستیم برای دخترمون

کمکم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد

الهی خانمی همه داستان زندگیتو خوندم واقعا متاسف شدم - خدا کمکتون کنه فامیل نزدیکن نه میشه تا آخر عمر قطع رابطه کرد نه با این وضعیت میشه باهاشون رفت و آمد کرد ------ خیلی سخته هیچ فکری به ذهنم نمیرسه
سوری جان

چرا اینقدر خودت رو سرزنش می کنی ، تو که کارت درست بوده پس صبر کن و بالاخره رو سیاهی واسه زغال می مونه . این همه بچه که عمو و عمه ندارند ، چی شدند .بنظر من تو فقط از اونها و هیچ کس دیگه جلوی بچه ات بدگویی نکن و بزار خودش با برداشت های خودش و بدون تاثیر از حرفات اونها رو بشناسه و بعدش هم بچه به محبت جذب می شه زورکی که نمی شه به اونها بگی به بچه من توجه کنید ، خودت هم دیگه سعی نکن زیاد باهاشون قاطی بشی ، دوری و احیانا دوستی . دخترت رو هم می تونی با دوستاش سرگرمش کنی خانواده مادریت کسی نیست ؟؟ دوستهای خودت و شوهرت می شه بینشون دو یا سه تا خانواده های که باهم جور باشید رو پیدا کرد و باهاشون بیشتر باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با شوهعرت رابطه ی خوبی داری بیکاری ئکه ناراحتی....پدربزرگ و مادربزرگی و عمه و عمویی که احوال نی نی تو رو 2 سال 2سال نگرفتم به چه دردی می خورن؟؟؟؟ مگه همه چی پوله؟؟؟

من اگه بودم اصلا واسم مهم نبود که بچه ام 2 ساله عمع اش رو ندیده. ندیده که ندیده! اونها که این قدر بی احساس هستن ارزش معاشرت هم ندارن
2805
مشکل من اینه که شوشو زیاد اهل رفت و آمد نیست و بیتشر دوست داره با خانواده درجه یک رابطه داشته باشه میدونم اشتباهم بود که خیلی باهاشون قاطی شده بودم الان که اینطور کامل قطعه کمی ناراحتم نمیدونم بذارم همین طور کاملا قطع باشه یانه؟
من هم فکر می کنم اگه انقدر آدمای بی منطی هستن همون بهتر که باهاشون رفت و امد نکننین بعدا هم گفتی که خواهر شوهرت یه دختر لوس پس چرا می خوای که دخترت باهاش ارتباط داشته باشه ، می خوای رفتارهای زشت اون رو پاد بگیره
مامان نیکا جون
با خواهرم رفت و آمد دارم
چند باری برای کار آمدند محل کار شوشو و دیدندنش چند وقت پیش هم پدر شوشو قلبش و عمل کرد و شوشو رفت بیمارستان دیدشون
مامان پارمیس

آن خواهر شوشو که محل...... هم نمیذارم مهم برای دخملم وحس کردن پدربزرگ و مادربزرگ و ینکه من براش الگو هستم
سوری جان خیلی بده شرایط خیلی سختی داری وبه راحتی نمشه اظهار نظر کرد اگه می شناسیشون ومیدونی اگه باها شون رابطه داشته باشی میتونن این خلا دخترت رو پر کنن وتو رو سنگ رو یخ نمیکنن این کار رو انجام بده وگرنه که نه.ولی به نظر من کسایی که حتی محبتی به پسر وبرادر شون ندارن ودلشون براش تنگ نمی شه فکر نمی کنم محبتی داشته باشن که بخوان به دخترت بدن.
وقتی که تو امدی به دنیا عریان جمعی به تو خندان و توبودی گریان
کاری بکن ای دوست که وقت رفتن جمعی به توگریان وتوباشی خندان
وای عزیزم از قدیم گفتند سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن. مادر بزرگ پدربزرگی که به مادر و پدر آدم احترام نذارن به درد نمیخورن. برات مثال میزنم خود من پدر بزرگم با مادرم مشکل داشت و هنوز هم که هنوزه میشینه ازش بد میگه(با اینکه مادر من فوت شده) واقعا فکر میکنی بودن و نبودن این آدم برای من مهمه ؟؟؟ نه به خدا. شما هم بی خیال پدر بزرگ مادر بزرگ بشو.
هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.
ای بابا این مشکل که به خودی خود حل شده است دیگه. اگر با همچین آدمهای قدرناشناس و خودخواهی رفت و آمد داشتی اون وقت به مشکل بر می خوردی. این همه ایرانی مثل ما تو غربت بدون عمه و عمو و مادر بزرگ و پدر بزرگ زندگی می کنند هیچ طوریشونم نمیشه.
وصفی که شما ازشون کردید همون بهتر که بچه تون با همچین آدمهایی معاشرت نکنه ... این همه آدم خوب ...

فرزند شما بهتره معاشرت رو از انسانهای درست و حسابی یاد بگیره نه از آدمای بی وجدان!

من هرگز نمیزارم فرزندم با خانواده همسرم و بعضی از اعضای خانواده ی خودم دم خور بشه ... اگر هم زمانی پرسید چرا من عمه و عمو و .... اینارو ندیدم ... براش کاملاااااا توضیح میدم و نظر خودشو میخوام ... بچه های الان خیلی عقلشون خوب قد میده و ومطمئن باش با ایجاد رابطه ی با اونا بیشترضربه میخوره ! برعکس تو فکر میکنم عزیزم ...

فکر میکنم شما داری حساسیت نشون میدی ... اصلااااااااااا برات مهم نباشه این قضیه ...

موفق باشی
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
2810