2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
یکتایی اصلا از این موبرا استفاده نکنی بعد بارداری فک کنم کم بشه من مو پام کم شده رو شکمم زیاد شده سینم نه همونجوریه بچه ها نوک سینه هاتون تغییر رنگ داده؟ برا من قهوه ای شده
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتایون فسار حونم رفت بالا بستری سدم چند روز. نه من موهام زیاد نسده. خط هم نیفتاده. ولی قسنگ قلمبه سده. یکی از سلوارامو دیروز اومدم بپوسم بسته نسد.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
با لاخره اینها همه اش مال حاملگی هست خودمون خواستیم باید تحمل کنیم 3ماهش و چشم به هم زدیم گذشت این 6ماهم زودی میگذر ه راستی کسی از شما مسابقه butarzbenim و نگاه میکنه ؟؟؟
«الَّذینَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکرِ اللَّهِ أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» (الرعد – 28)
ممنون یکتایی خلی دلم مسافرت میخواد ولی یه کمم دلشوره دارم سعی میکنیم آروم آروم و تفریحی بریم که به نی نی هم زیاد فشار نیاد
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers
بچه ها خدایی نمیخوام بین جنسیت فرق بذارم ولی همه علایم دخترو دارم قبل بارداری هم خواب نی نی دختر دیدم همش فک میکنم دختره با پسرم مشکل ندارما ولی نمیدونم چرا فک میکنم دختره این خدا چرا نمیشه الان بفهمم چیه
مرسی ملیحه جون با قرص کنترل سد. اینا همه اس بعد از زایمان از بین میره. ولی دکتر دیروز تو من و تو گفت اگه توی بارداری قند یا فسارخون بگیرید بعدس از بین میره اما باید رعایت کنید وگرنه توی پیری دوباره برمیگرده. دهنم سرویسه.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
خدا رو شکر شکمم خط نیوفتاده آره سارایی باید تحمل کرد
اخیش من فکر کردم فقط شکم خودم پشمالو شده،خط هم افتاده زیر نافم، نوک سینه هامم قهوه ای شده... سایزشون یکم فرق کرده نه زیاد
كسي سوال ميكند، به خاطر چه زنده اي؟...و من براي زندگي تو را بهانه ميكنم❤️
ملینازی خط زیر ناف از بین میره نگران نباش به جمع شکم پشمالوها خوش اومدی
بچه ها دارم آهنگ وفا مهسون رو گوش میدم این آهنگ 1377654368900384747 بار شنیدم بازم خسته نمیشم خیلی قشنگه شنیدید شما؟