2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان آره خب اینطوری ممکنه فضای خونه تاریک بشه.. اما اگه دوتاشو پرده بکشی یکیو نه.. زشت نمیشه؟ اونیکه خالیه رو میخوای کار خاصی کنی؟
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ببین وسطى پنجره اش کوتاهه دوتاى اینور و انورش پنجره قدیه تا پایین با یه در که واسه بالکن من مى خوام اینور اونور رو پرده قدى بزنم تا پایین وسط رو نه فقط والان بزارم تا نماى بیرون هم معلوم باشه ، هم خونه تاریک نشه
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪
منم میخواستم همینو بگم که لخت نذار یه جوریه. همرنگ اونای دیگه حریر استفاده کن هم ساده س هم نور رد میشه پس عکس بذار ببینیم.. دیگه بخوابیم بوس
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
آره منظورت رو من متوجه نشدم اول :) مى خوام هم جنس این یکیا باشه یکم متفاوت تر تا زیاد هم ساده نشه با شه عزیزم حتمأ عکس میزارم شب خوش خوب بخوابى باى
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪
سلام سلام صبح همگی بخیر آینجا (مشهد) هوا بسیار سرد شده ... امروز گفتم تا سرکوچه پیاده روی کنم ... ینقده باد سرد امد دخترم گوله شده بود از سرما!!! الان یک لیوان چای داغ خوردم انگاری سونای بخار گرفته باشه همچین پهن کرده خودش رو .. گرمش شد فکر کنم
2810