2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهراریا جفتم سرراهیه.. از پله نباید بالا پایین کنم.. منم تو خونه دلم میگیره تنهایی ازصبح تاشب.. برا همین همسرم میگه اساس بکشیم یه جاییکه هروقت خواستی بری و شب بیای خونه
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
آخه چکار کنم دلم ضعف میره مخصوصا هم که نرمه.... حالا به دنیا که میاد همه جای بدنش کوچولو خوشموووون میاد مثلا انگشتاش یا دماغش ولی بازم باسنش یه چیز دیگه ست
خدای مهربونم شکرت....
نه بابا اتفاقا باسن تنها جاییه که تا مدتها قابل لمس نیست آخه قربونش برم تو پوشکش گم میشه
مهراریا اینجا همه خوابن..
روژان منم از دوستای نی نی سایتی پرسیدم میدونی دیگه منم جفتم پایینه... میگن تا اواخر ٤ماهگی خوب میشه خدا کنه که ایشاللاه خوب شه هم مال من هم مال تو ...منم نه پیاده روی میتونم بکنم نه خرید نه مغازه نردش هیچیییی ایشاللاه با خبرای خوب بیای
خدای مهربونم شکرت....
ایشالا
وای خدای بزرگ قربون بزرگیت برم من.. بحق شیش ماههء امام حسین خودت حافظ بچه هامون باش.. ایشالا هیچ مادری آرزو به دل یغل کردن نی نی ش نشه ایشالا مامانهای این تاپیکم همگی صاحب اولاد سالم و خوش قدمی بشن
2810