2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
حنان همه به من میگن از این دوران لذت ببر با این حالم باز هم که از حال و روزم میگم دوباره همین و میگن که دلت واسه همین روزا هم تنگ میشه ،،،نمیفهمم کى دلش واسه حالت تهوع تنگ شده من دومى باشم
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪
لباسات خیلییی شیک بودن سما منم دیدم عکسشون منم رو لباس خیلی حساسم ....الان دنبال پالتو حاملگی میگردم به چیز شیک هااااا نه شنل نه یه چیز فانتزی و تک پیدا نمیکنم.... نه روژان جون خیت نشدی بلاخره هممون مال یه کشوریم
خدای مهربونم شکرت....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میسى حنان جون هر کدوم و که انتخاب کردم میام بهتون خبر میدم حتمأ،،،،،تازه شاید چیزه دیگه اى پیدا کنم خخخخخخخ کلأ در گیرم چه کنم از بیکارى خل شدم
وقتی سال دیگه درحالیکه با یه دستت کف زمینو تی میکشی با اون یکی نی نیو زدی زیر بغل ظرفا تو آشپزخونه از یه ور صدات کنن لباسای تو ماشین ازون ور، دلت تنگ میشه
تصور کن؟
کردی؟
دلت تنگ شد؟ از الان افسردگی گرفتی برا اون موقع؟ صدا گریه تو نمیشنوم.. اون عقبی ها
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
د نذار دهنم وا شه.. اون موقع یه وقت از کنار آینه رد نشی؟ دلت میگیره آخه صورتت شیو میخواد موهات یه رنگ تازه بدنت استخر
یکی بیاد منو ساکت کنه خوو
واى از همش بدتر این مورد آخر بود لاک زدن ،،،مو سشوار یا فر کردن ، هیکل و که دیگه نگو اونم من که اینقدر قر و فر دارم خخخخخخخخخخخ باورت میشه مامى شوشو کلى ذوق میکنه الان من و بیحال میبینه ،،،،،اصلأ حال و حوصله ندارم به خودم برسم ذوق مرگ میشه
حالا برو ناز تهوعتو بکش برگرده سرجاش خخخخخ .. ولی خدایی اگه همسرجان سرم هوو نیاره من از حالا دلم تمام موارد بالاییو میخواد
یعنی وقتی یاد روزایی میافتم ک بی بی چک منفی میشد و منتظر پری میموندم اشک تو چشام جمع میشه
آره راست میگى روژان منم سه سال منتظر بودم فدا سر نى نى ،،،یه خنده اش تمومه سختى ها رو از بین میبره ،،،من غلط کنم قر بزنم خخخخخخخخ خخخخ حنان
بهش بگو جان دلم قربونت برم چته آخه؟ گشنته؟ سردته؟نکنه جات تنگه میخوای بخاطرت پوست شکممو بکشم راحتتر جفتک بندازی فدای اون دست و پای زشتت برم من؟
2810