2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای کوچولوهای خوردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 10888 بازدید | 198 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساره جون اطلاعاتی که صفحه 3 گذاشتی خیلی خوب بود و کلی ازش ایده گرفتم واسه درستیدن غذا برای دخمل ده و نیم ماهم
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
بچه ها جون دختر من نزدیک 6 ماه داره یه یک ماهی میشه براش غذا رو شروع کردم الان به پوره رسیدم . سوپ رو که گفته بودم خیلی دوست نداره برا همین میذارم ابش خشک بشه بعدش میکس میکنم بهش میدم.

1- به نظرتون همون قوت سوپ رو داره
2- چند بار در روز باید بهش غذا و فرنی بدم؟ و میزانش

اگه کسی خواب میخواست بده لطفا به ایمیلم بفرسته جواب سوالم رو چون تا چند روز اینده نمیتونم بیام نی نی سایت
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
میخواهم برای بچه ای که شیرخشک هم نمی خورد غذای کمکی بدهم
آرزو کن گوشهای ” خدا ” پر است از آرزو و دستهایش پر از معجزه شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه ی ” خدا ” باشد . . .
پسر من شیر خشکیه و 6 اسفند 6 ماهش میشه دکتر گفته حتما باید 6 ماهش بشه بعد غذا شروع کنم شما کی غذا شروع کردید و وزن بچه هاتون چقدر بود .
,وزن پسر من زیاده به نظرتون به این دلیل گفته فعلا غذا شروع نکنم ؟
خدایا مرا آن ده که آن به
وزن الانش که خودم توی خونه گرفتم 10

آخه پایش هم همینو گفت . (غذا تا 6 ماهگی ندم )

دکترش گفت تو 6 ماهگی وزنش کنیم اگر خیلی بالا رفته بود باید ببرم دکتر غدد . خیلی نگرانم
خدایا مرا آن ده که آن به
سلام.پسر من 5 ماه و بیست روزشه.دو هفته میشه که فرنی و حریره رو شروع کردم اما نمیدونم چرا این چند وقت زیاد بالا میاره.یعنی به نظرتون به فرنی یا حریره ربط داره؟
دست سازهای نمدی من ( هنر نمدی ) ...http://honare-namadi.blogfa.com اینستاگرام badbadakerangi
سلام،دخترم دوم اسفند نه ماهش تموم میشه ،وزن تولدش 2.450 بود،الان 8 کیلو هست.از 4 ماهگی با شیره بادوم که قاطی شیر خودم میکردم و لعاب برنج شروع کردم .برنامه غذاییش به این ترتیبه که:
ساعت ده از خواب پا میشه 2 تا زرده تخم بلدرچین با 1 قاشق چایخوری کره (یک هفته است شروع کردم)و 4 ق غ شیر پاستوریزه و بسته به میزان گرسنگیش از 3 ق غ تا 5 ق غ حریره بادوم . ساعت 12 تا یک 6 تا 8 ق غ سوپ و 2 ق غ ماست.ساعت 3 پنج تا 6 عدد بسکوییت مادر.ساعت شش 6 تا 8 ق غ حریره بادام. ساعت 8 دوباره سوپ و ماست .ساعت ده اگر خیلی گرسنه بود کمی بسکوییت .درطول روز یک عدد سیب رنده شده گاهی اوقات با موز له شده میدم .میوه فصل هر چیزی که مضر نباشه میدم. بعد از قطره اهن سه تا چهار ق چ اب پرتغال میدم.اب جوشیده به دلخواه میدم. هر دو سه ساعت یکبار یه چرت ربع تا نیم ساعته میزنه. بعد از خواب دو سه دقیقه شیر میخوره.طول شب سه چهار بار شیر میخوره کمی طولانی تر.گاهی اوقات که سینمو نمیگیره شیر خشک میدم. دو سه روزه شیر خودمو کم میخوره که خیلی نگرانم کرده . برای وزن گیری و رشد بهتر چیکار کنم؟
سلام دوستای گلم ، یه صلوات برای حاجتم میفرستین؟🙏🙏🙏
2810