2777
2789
عنوان

ماسک و عینک😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
چرا بقیه که من میبینم عینکشون بخار نمیگیره🥲

ماسکتو باید کیپ کنی رو صورتت 

اگه ماسک برات بزرگه کششو گره بزن یا از این گیره ها بزن تنگ شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره متاسفاانه🥲🥲 ولی باید برم با دکتر مشورت کنم چون سختمه

موفق باشی گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چالش هر روز من، البته بستگی به فریم عینک و یا حتی جنس و نوع ماسک داره، فکر کنم یه گیره های مخصوصی با ...

نه من ندیدم🥲

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎

ماله من بزنم به تخته بخار نمی‌کنه🥲

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

همشو امتحان کردم باز بخار میکنه

ماسکت روی بینیت کیپ نمیشه 

ماسک رو باید تا کنار چشمات بکشی بالا و عینک رو بزاری روی ماسک

مطما باش اگه درست استفاده کنی اصلا بخار نمیکنه مگه اینکه از جای سرد بری جای گرم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
ماسکت روی بینیت کیپ نمیشه  ماسک رو باید تا کنار چشمات بکشی بالا و عینک رو بزاری روی ماسک مطما ...

ممنونم عزیزم

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎

بد ترین ترکیببب دنیاااااست

قانونایی ک نوشتمو حتما حتما ملکه ذهنت کن ک یکی از مراحل رسیدن ب آرزوهات اینه اینا رو قبول داشته باشی ۱_خودت باش ۲_حرف دیگران برات مهم نباشه ۳_هیچ وقت ناامید نشو ( هر موقع خوردی زمین خودت دستتو بزار رو زانو هاتو بلند شو کسی آفریده نشده برای اینکه ب ت کمک کنه ت آفریده شدی برای کمک کردن ب خودت) ۴_خودتو باور داشته باش      روزای بهتر تو راهن ( منتظر باش چون دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن )*    اگه کسی کنارت نیست ک بهت بگه بهت افتخار میکنم.    من ب جاش بهت میگم با تمام وجودم بهت افتخار میکنم  برای شروع هیچ وقت دیر نیست 💪🏻      

میشه خواهش کنم نفریی یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭