2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی خوب است یا مدرن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 33 پست
خانم خاله صبا
من هستم منتها حرفی برای گفتن نیست دارم نظرات رو می خونمو استفاده میبرم از تجربیات.
بنابراین ازدواج سنتی هنوز خیلی طرفدار داره و خیلی قدیمی نشده. خوبه...

ممنون از همه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جناب کچل
ازدواج سنتی وقتی موفقه که بعداز اینکه مادرتون براتون انتخاب کردن یک 5-6جلسه ای با دختره بحرفی و افکارشو سبک سنگین کنی و صرف خوب بودن انتخابش نکنی
چیزی که تو زندگی سنتی و مدرن مهمه اینه که دوتا ادم با هم یه جور فک کنن و درک متقابل داشته باشن
LilySlim Fitness goals tickers
ادامه ختم 124هزار صلوات برای شفای می می ناز عزیز تا روز چهارشنبه 18 دی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=686961&PageNumber=11
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!
ازدواج سنتی رو میپسندم و خودمم سنتی ازدواج کردم و حرفای مریم جونو تایید میکنم باید صحبت کرد خیلی زیاد و حرف بزرگترا رو هم گوش داد
نی نی من پس کی میایی تو دل مامان زود باش دیگه خوشگلم( لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم )
من با عشق ازدواج کردم ینی خودم همسرمو انتخاب کردم اما نظرم:توی ازدواج مدرن زن بیشتر آسیب می بینه چون همسرشو دوست داره بیشتر راضی می شه از خواسته هاش بگذره و خیلی بیشتر شرایطو درک میکنه.اگه سختی باشه که تو اکثر زندگی ها هست تحمل خانوم بیشتره
اما تو ازدواج مدرن باید تمام رسم و رسومات پیاده بشه و همه چیزم تقریبا در حد خوب باشه و من فکر می کنم یه ذره پیگیری خونواده ها بیشتره.بیشتر تو زندگی سرک م کشن تا دیر تر زن و شوهر خودشون کنترل کنن .حداقل اوائل دخالتا بیشتره.و خیلی مهمه که زودتر اون عشقه به وجود بیاد
منم ازدواجم سنتی بود 4 سال پیش خدارو شکر راضیم یه برادرم مدرن هست طفلی تا مشکل بر می خوره همه می گن خودت خواستی مجبوره خودش حل کنه اما من و 2 تا از برادرای دیگم تا مشکل کوچیک بر می خوریم 2 تا خانواده بسیج میشن برای حلش حتی پدر شوهرم با عشق و علاقه کمک مالی می کنه و می گه باید شما جلو بیافتین همیشه می گه ما شب عروسی دست به دست هم دادیم تا زندگی شما 2 تا رو بسازیم و تا اخرش هستیم طفلی داداشم فقط من دنبال کاراش هستم وقتی قهر می کنن من میرم برای اشتی دادنشون و همه می گن خودت خواستی تا اخرش هم باید پاش وایستی

خدا جون بابت تمام نعمتات شکرت خیلی دوست دارم
سنتی بهتره با توجه به شرایط امروزی که به عشقا اعتمادی نیس سنتی خیلی بهتره
اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی
ختم چهل نفره زیارت عاشورا تا روز یکشنبه 20بهمن برای شفای می می ناز عزیز. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=735539&PostID=28777069#28777069
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!