2777
2789
عنوان

لطفا همه جواب بدید ممنونم

260 بازدید | 12 پست

سلام خانمها

یه سوال دارم میشه لطفا با دقت بخونین و راهنماییم کنید؟؟پیش پیش ممنونم ازتون عزیزان

خانمها پدر من ۳ ساله که به رحمت خدا رفتن.یه مرد خیلی اروم و مهربون و نحیب

به خدا کسی نبود ک پدرمو ببینه و مهرش نیوفته ب دلش💔

از وقتی پدرم فوت شدن تقزیبا همه کارهای مادرمو رو من و داداشم انجام میدیدم.بقیه خواهر برادر ها یا مشغلشوت بیشتره یا توی شهر ما ساکن نیستن.

من اینجا زیاد میبینم ک خانمها از شوهرشون شاکی هستن و میگن همه زندگیش شده مامانش یا مثلا میگن مادر شوهرم همیشه ب همسرم میگه بیا منو ببر خرید یا فلان کارو کن یا کلا هرچی((منظورم وابستگی هست))

همسر من اصلا به خانوادش وابسته نیست جوری که ماه به ماه باهاشون ارتباط نداره و نا گفته نمونه که خانوادش هم خیلی سرد و بی عاطفه هستن و نسبت به پسر خودشون حسادت میکنن و بهانه میگیرن و قهر  میکنن بخاطر همین ما خیلی رابطمون رو باهاشون کمرنگ کردیم .

امشب همسرم صدام کرد و همزمان تلفن خونه زنگ خورد  همسرم فکر کرد مامانمه و شروع کرد غر زدن که اره اولویتت شده مامانت همیشه خونه مامانتی((قبل از اینکه از سرکار برگرده همسرم همیشه خونه ام و غذام و تمیز کاریم روبه راهه))خلاصه خیلی غر زد.

خیلی فکرم درگیره.یعنی منم دارم اشتباه میکنم؟من واقعا امیدم به مامانمه.چون برای پدرم کار خاصی نکردم یجورایی دارم برای مامانم جبران میکنم و هرچی بگن نه نمیارم.اینم بگم خداییش مامانم خیلی ملاحضه کاره و مزاحمتی نداره.میشه راهنماییم کنید کارم درسته یا نه؟شما جای من باشین چیکار میکنید؟

لایک نکن دیگه  
هر چیزی به اعتدال عزیزم ما که دقیق خبر نداریم از شرایتون خودتون بهتر میدونید ته دلتون که حق باکیه

به نظر من همسرم داره بهانه الکی میگیره🥺

لایک نکن دیگه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونم چه حسی داری ولی حتما شوهرت کمبودی حس کرده ک‌مبگه،بهتره احساست رو مثل این متن ب شوهرت بگی و ازش بخایی درک‌کنه و راه کاری برای اینکه زندگی دوتاییتون صدمه نبینه پیدا کنید و اطمینان بده الویت شما ایشون هم هست ،اون هم آدمه و حتما درک‌میکنه ولی اینکه میگی نه نمیاری ب نظرم زیاده روی هست ،،،پول بزاربد همتون و برای مادر پرستار یا خدمت کار بگیرید گاهی مادر برن خونه اون خواهر و برادر های دیگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم میدونم چه حسی داری ولی حتما شوهرت کمبودی حس کرده ک‌مبگه،بهتره احساست رو مثل این متن ب شوهرت بگ ...

اره درسته امشبم بخاطر همین سردرگمم میگم نکنه کمبودی حس کرده.ممنونم از راهنماییت عزیزم🌹

لایک نکن دیگه  
دیگه خودت رو بزار جای شوهرت ببین عکس العملت چی بود؟

سوال خوبی بود

اما وقتی شوهرم خونس منم خونه هستم نمیدونم از چی دلخوره.شاید میخوادکلا هیچ کاری نکنم.

لایک نکن دیگه  

شاید زمانی که خونه هستید فقط جسمتون اونجاست تمام فکرو ذهنتون پیش مادرتون .من سیزده سال عروسی کردم مادرشوهرم باهام حتی توی رخت خوابم فکر همسرم پی مادرش خیلی سخته به همسرت حق بده 

دفیقا همین رو در نظر بگیر.خانم ها یه تلفن شوهرشون به مادرش رو تاب نمیارن.

همیشه هیچی جور در نمیاد.

چه خوب بود اونم درک میکرد این رفتارها رو و کمی حق بهم میداد

لایک نکن دیگه  
شاید زمانی که خونه هستید فقط جسمتون اونجاست تمام فکرو ذهنتون پیش مادرتون .من سیزده سال عروسی کردم ما ...

به خدا من خیلی مواظبم.اما شاید یجای کار لنگیده.

اخ گفتی😪

لایک نکن دیگه