2777
2789
عنوان

پروتز سینه و سرطان سینه

804 بازدید | 16 پست

خانما من سینم یه لایه پوسته کلا کوچیک بود بعد شیردهی نابود شد دوس دارم پروتز کنم اما میگن اینجوری غده های سرطانی اگه داشته باشی تو سینه دیده نمیشه یا دیر معلوم میشه و تو بدن پخش میشه و من چون مامانم و خاله هام غده دارن تو سینه شون میترسم ارثی باشه و منم بگیرم و بعد متوجه نشم به نظرتون چکار کنم پروتز واجبه شوعرم بهم خیانت کرده چون لاغرم مجبورم ب خودم برسم

من بهارم که جهان از نفسم خندان است

سرطان هیچی

بنظرت چاق بودی شوهرت خیانت نمیکرد؟

عزیزم اینا همش بهونس شما  هر جوری کنی خودتو شوهرت باز کار خودشو میکنه

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت گفته به خاطر این بهت خیانت کرده !

نه جانم اینا همش توجیه ،ادم خیانتکار حوری بهشتی هم بهش بدی باز میره دنبال بقیه 

بنظرم بیشتر از پروتز سینه یه فکری به حال زندگی وایندت کن 

شرمنده دخالت کردم ،خواستم فقط کمی به فکر باشی وبه اصل ماجرا دقت کنی نه فرعیات 

بهت گفته به خاطر این بهت خیانت کرده ! نه جانم اینا همش توجیه ،ادم خیانتکار حوری بهشتی هم بهش بدی با ...

ن اون چیزی نگفت خودم حس میکنم گوشت دوست داره وگرنه اون میگه هیچ عیبی نداری خونه هم ب نامم زد

من بهارم که جهان از نفسم خندان است

عزیزم اگر میخای بری دکتر یه کلینیک بهت معرفی میکنم ضرری نداره یه مشورت باهاشون بگیری

شماره تماس کلینیکی ک خودم رفتم رو برات میذارم اگر دوست داشتی حتما یه نوبت بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی ۶۶۹۳۳۹۰۶  کلینیک هرا

اینی که میگی رو منم شنیدم ولی الان که می خوای پروتز کنی می تونی قبلش سینه ات تخلیه کنی که بعدا هم سرطان سینه خدای نکرده واست اتفاق نیوفته ...بعدش پروتز انجام بدی این بهتره فکر کنم بازم با یه دکتر صحبت کنی خوب میشه دکتر محسن اسدی رو میشناسی تو تهران ؟ این پیجشه دایرکت هم جواب میدن ببین دکتر چی میگه https://www.instagram.com/dr.mohsenasadi/