2777
2789
من بعد از سزارین تا 5 روز به شدت کمر درد داشتم به طوری که برای بلند شدن، نشستن و شیر دادن به نی نی ...کلا برای انجام همه کارهام باید دستمو می گرفتن و کمکم می کردن درحالی که دخترخالم بعد از سز بسیار سر حال بود و اصلا کمر درد نداشت.علتش چی می تونه باشه؟
زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون است....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر بی هوشی من فوق العاده بود اصلا عوارض بعد عمل نداشتم بی حسی موضعی بودم اصلا کمر دردو سردردو اینا نداشتم اما دوستم که سز شد کمر درد گرفت
رادین مامان , نون خامه ایی مامان , انقدر شیطونی نکن میخورمتا ... http://www.5040.ir/radini
عزیزم من هم بعد از زایمان خیلی راحت بودم بستگی به این داره که سوزن رو چه جوری بزننو این که زمان تزریق به هیچ وجه نباید کوچکترین تکونی بخوری که باعث کمردرد میشه
❤️❤️❤️❤️آدرس جدید بهشت......فاصله چند وجبی بین بازوان دخترم...❤️❤️❤️❤️
راستش من اورژانسی عمل شدم.دچار خونریزی شدم.دوست داشتم بیهوشی کامل باشه ولی از کمر بی حس شدم و واقعا نمی دونم که متخصص بیهوشیم خوب بوده یا نه
چون فکر می کردم طبیعی زایمان می کنم. زیاد تحقیق نکردم در مورد سزارین و بی هوشی و خیلی سخت گذشت بهم. ممنون از راهنماییتون دوستان.
دکترم به من گفت مدام از کیسه ابگرم روی کمرم استفاده کنم.خیلی خیلی خوب بود.با اینکه قبلا کمر درد شدید داشتم ولی الان اصلا ندارم
تا کی باید تاوان حماقت هامو بدم..تا کی...هان تا کی...
2810