2777
2789
عنوان

علت سبز وتیره شدن مدفوع بچه چیه؟

159 بازدید | 27 پست

سرماخوردگیه؟ نزدیک یه هفتس اینجوریه. سفت کار میکنه شکمش. مادرشوهرم در نبود من بهش غذا سفره میده همش باید مواظب باشم امروز بهش نون خامه ای داد😭😭بچم تازه 8 ماهش تموم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرما.

در نبود شما !مگه کجا میری عزیزم بچه رو به بقیه نسپار 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سردیش کرد شکمشو با پارچه روسری .....ببند شب لباس گرم بپوشون بچه سردیش میشه گرمی بدهدبخوره

تا چند روز اینکارو بکنم؟ چون فقط دوساعت اینجوری موند بعدش تو حوله گریه میکرد

سرما. در نبود شما !مگه کجا میری عزیزم بچه رو به بقیه نسپار 

تا میرم چای یا چیزی بیارم زود میگردش یه چیزی مثل چای و... بهش میده تصمیم گرفتم پذیرایی هم نکنم و ندم بغلش

تا چند روز اینکارو بکنم؟ چون فقط دوساعت اینجوری موند بعدش تو حوله گریه میکرد

شکمشو ببند با پارچه سفت نبندی درد بیاد گرمش بشه 

چند روزی که خوب بشه هوا گرمتر بشه 

این بچه که حساسه زمستون که سرده شکمشو با پارچه حفظ کن چه اشکال داره 

زود هم پوشکشو عوض کن بچه یخ نکنه 

تا میرم چای یا چیزی بیارم زود میگردش یه چیزی مثل چای و... بهش میده تصمیم گرفتم پذیرایی هم نکنم و ندم ...

مامان من هم چایی میداد میگفت خستگیش در بره😐😄

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱