2777
2789

من ۱۹ سالمه ولی این چندوقت دارم حس میکنم واقعا واقعا واقعا نوجوونی نکردم و حقیقتا خانوادم رو مقصر میدونم . من واقعا هیچ شیطنتی نداشتم !

چرا ؟ چون زیادی به حزف خانوادم خصوصا مامانم گوش میدادم کاملاااااا توی سرم حک شده بود مامانم هر حرفی بزنه درسته ! ولی نبود ! هرگز نبود !

حرف هیچکسو قبول نداشتم ،از اینا نبودم که بگم گلابی بودن هرکی میرسید از راه قبول میکردم حرفشو ولی مامانم میگفت روز تاریکه ،شی روشن ،میگفتم همینه ! بهش اعتماد داشتم حس میکردم امروزیه ، مطمئنا بدم رو نمیخواد ولی من با همین احساسم گند زدم به نووجونیم ! مامانم که میدونست به حرفش گوش میدم ! ولی هیچ قدمی بر نداشت که بگه خب این خودش کاری نمیکنه ، من خودم بهش بگم برو دنبال فلان چیز  یکم شور زندگی داشته باشه ، انگار از خداشم بود من هیچ کاری نکنم 

هم عصبانیم هم ناراحت

و مهم تر از همه

اصلا نمیخوام ۱۹ ۲۰ سالگیمم اینطور بگذره

هرگز

ولی خب بلد نیستم

تجربه ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منک مشکلی نمبینم عزیزم..

منظورت از جوونی پارتی رفتن  و مشروب و سیگاره؟!

من خودمم شرایطی نزدیک ب تو دارم حقیقتا..منتها با خونوادم رفیقم و از تجربیاتشون استفاده میکنم..خونواده هرجوری ام ک باشه بد تورو نمیخواد اینو مطمئن باش..و این اعتماد خیلی خوبه..مگه اتفاقی افتاده ک اعتمادت از مادرت سلب شده؟؟!

درثانی کارایی ک دوسداری انجام بدی رو با اطلاع انجام بده..

مثلا من دوسداشتم سیگارو امتحان کنم خیلی قبلتر از سن تو و باهاشون درمیون گذاشتم و تجربش کردم..

اینکه تو حتما باید دوران جوونیت اشتباه داشته باشی و سرت ب سنگ بخوره روتین نیست بنظرم..اینکه از تجربیات اطرافیانت الخصوص مادرت استفاده میکنی عالیه این نشون میده فرد بالغی هستی

برا آرامش خودت هم که شده مادرت و دیگران رو مقصر ندون 

واینکه سنت عالیه الان برا تصمیم های مهم زندگیت 

برا شیطنت هم هنوز وقت داری 

می‌دونی اگه به فرض از مادرت هم ضربه خوردی , ولی باعث شده خیلی از زخم ها ،دل شکستنا، دردسرا رو تجربه نکنی 

به این فکر کن 

منک مشکلی نمبینم عزیزم.. منظورت از جوونی پارتی رفتن  و مشروب و سیگاره؟! من خودمم شرایطی نزدیک ...

سیگار رو باهاتون موافقت کردن ؟ همون یه دفعه تجربه کردی یا ادامه دادی؟

من خیلی بچه مثبتی بودم ،یعنی طوری تربیت شده بودم که خودم اصلا سمت چیزی نرم نه اینکه بخوام و نذارن برم !

قشنگ واسم توهم اینو درست کردن که توهم دوست نداری اینطور باشی !

من اصلا به این موضوع موی زائد پشت لب فکر نمیکردم !!

اصلااااا فکر نمیکردم که حتی بخوام به مامانم توی ۱۳ سالگی بگم میخوام صورتمو یکم تمیز کنم 

اونم هیچی نمیگفت 

هیجییی !!

میگم که اصلا بهش فکر نیمکردم ، دغدغم نبود که حتی بخوام قایمکی انجام بدم

خودمم نمیخواستم چون اصلا توی سرم نبود

فکر کنم توی ۱۶ ۱۷ سالگی به خودم اومدم دیدم این چه وضعیه من واسه خودم درست کردم ؟!

من توی این فکرا نبودم !

مامانم نباید هیچی میگفت !

مثلا تحصیل کرده هستن 

مثلا تیپش امروزیه 

ولی اصلا حواسش به من نبوده توی این موضوعات !

سیگار رو باهاتون موافقت کردن ؟ همون یه دفعه تجربه کردی یا ادامه دادی؟

یه چند بار دیگه هم کشیدم تا اون حس کنجکاویم رفع بشه..

ولی خوب کاملا با اطلاع بود..

مخفی کاری باعث ترس شدید میشه ک هرلحظه لو بری و اینحرفا..

مثلا یادمه اولین بار پدرم بهم پیشنهاد داد باهاش الکل بنوشم..صرفا بخاطر ابنکه اگ خواستم مشروبم بخورم بااطلاع خودشون باشه ن با افراد ناباب..من ازاین شیوه ی تربیتیش واقعا خوشم اوگد حقیقتا..بااینک نزدیک ۲۲ سالمه هنوزم همینم..ب حرفاشون گوش میدم اونام نظرات منو گوش میدن و اگ کاری بخوام انجام بدم حتی کوچیکترین کارا قطعا با اطلاعشونه🙂

منک مشکلی نمبینم عزیزم.. منظورت از جوونی پارتی رفتن  و مشروب و سیگاره؟! من خودمم شرایطی نزدیک ...

نه هرگز منظورم اینا نیست !

من از ۱۰ ۱۱ سالگی گوشی داشتم با همه فضاهای مجازی اکانت داشتم ولی هیییچ وقت هییییچ وقت نزد به سرم برم با یکی چت کنم ببینم چه خبره 

من خودم جلوی خودمو گرفتم !

من حتی واسه تنوع واسه شطینت نوجوونی هم یه بار هم نرفتم با یه پسر چت کنم . دوست شدن هیچی !

یه چت ساده  محض کنجکاوی کاریه که همه کردن 

شاید چیزه خاصی نباشه که نیشت ! ولی گفتم من لازم داشتم توی اون سن اشتباه کنم !! لازم بود 

من خیلی بچه مثبتی بودم ،یعنی طوری تربیت شده بودم که خودم اصلا سمت چیزی نرم نه اینکه بخوام و نذارن بر ...

عزیزم خوب دلیلی نداره تو سیزده سالگیت شیو کنی بنظرم..هرچیزیی سن خودشو داره..تو اون سنم معصومیتت حفظ شده..حالا مامان بنده خدات از کجا باید میدونست تو با موهای زائدت مشکل داری قربونت برم؟ اینا چیزای کوچیکه اگ خوشحالت میکنه انجامش بده حتما.

اتفاقا چقدر خوب ک خییلی چیزارو تجربه نکردی ممنون مانانت باش 

و اینکه میتونی در. کنار خوب بودن لذتم ببری

ولی اون چیزایی ک تو فانتزیاته مطمئنم ک اگه تجریه میکردی الان میگفتی من نمیدونستم مانلنم چرا اجازه داد

چه جالب  داداش هم داری ؟ برا اونم همین روش تربیت رو دارین

قضیه من فرق داره ! اونا میدونستن من بهشون اعتماد دارم از اعتمادم سو استفاده کردن . . . . من بخاطر اعتماد بهشون جلوی خودمو توی خیلی از کارا گرفتم ولی اوناهم نیومدن پیش قدم شن

نه هرگز منظورم اینا نیست ! من از ۱۰ ۱۱ سالگی گوشی داشتم با همه فضاهای مجازی اکانت داشتم ولی هیییچ و ...

میفهمم!

ولی الان مگ چقدر از سنت گذشته!؟ از الان شروع کن خوب😂..با پسرا چت کن یا هرکاری ک دلت میخواد تا کنجکاویت ارصا شه..هنوز اول جووننی هستی قربونت برم..من حس میکنم ت از روند یکنواخت زندگیت خسته شدی و میخوای تنوع بدی بهش..ک خوب اینم واقعا منطقیه بنظرم هرکاری ک باعث خوشحالیت میشه انجام بده بشرطی که ب بلوغش رسیده باشی!

مثلا همین چت با جنس مخالف..ک بهو وابسته ی کسی نشی یا گیر ادمای مزخرف نیوفتی😶..