2777
2789
اصلا حرف گوش نمیده  کنجکاوه بشدت چیکار میکنین شماها؟یعنی هیچکی بچشو نمیزنه؟

اقتضای سنشه شیطنت وکنجکاوی....نزارین بچه کتک بخوره فردا روزیه بچه عصبی خشن و شخصیت غیرنرمال وضداجتماع تحویل جامعه میدین....دردسر میشه واسه خودتون دردرجه اول

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه دوسال و نیم فضولی کرده باشه باباش بزنه چیکاز میکنن مادرا

من پسرم ۴ماهشه شب نمیخوابید همسرمو عصبی کرد همسرم مثلا خواست از من بگیره خودش بخابونه عصبی شد محکم کشید بچم گریه کرد بماند که محکم هولش دادم داد زدم سرش تا صبح گریه کردم که چرا بچمو کشیدی. بنظرم جلو بچه نه وقتی تنها شدی دعواش کن بزنش بگو ببین خوشت میاد

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

پا به پاش باش

بهش توضیح بدع

کتکش نزن

بگواگه گوش ندی مامان باهات دیگه حرف نمیزنه وقهرمیکنه

یا اگه بچه خوبی باشی برات مثلا فلان چی میخرم

اگه بدباشی اون چیزی دوس داری نمیخرم

یا اگه نهایت خیلی اذیت چن دقیقه از خونه بندازش بیرون در ببند تاچن دقیقه پشت درگریه کنه بعد بیارش داخل باهاش حرف بزن

بچه زیادکتک بزنی اعتمادبنفسش میاد پایین

بعدم بعداز مدتی پوست کلفت میشه دیگه براش مهم نیس

از کتک بترسونش ولی نزنش

خب در مقابل فضولیاش چیگار میکنین به هم ریختگیهاشون خرف گوش ندادناشون

باید انرژی بچه تخلیه بشه 

ببریدش پارک های سرپوشیده .باهاش خاله بازی کن و توی بازی بهش تربیت یاد بده 

مثلا جلو عروسکش غذا بزار و بگو بخور تا بزرگ بشی 

یا مثلا به عروسکش بگو برو وسایلتو جمع کن و خودتم تو همکاری کن بهش یاد بده بعد بازی باید وسیله ها جگع بشه کافیه چند بار تو بازی بهش یاد بدی کار اشتباه چیه درست چیه بعد به صورت خودکار بچه یاد میگیرهد

😏
🙄🙄🙄🙄مگه زورت میرسه؟

رزمی کار کردم چن سال بعدشم اگ زورم نررسه ناخون دارم اندازع گودزیلا میتونم چنگس بزنم ی دونم میخابونم ت گوشش تازه جایه حساشم ضربع مبزنم 

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))

نخیر 

ما مگه مریضیم بچه بیاریم بزنیمش 

نهایتا بهش تذکر میدیم 

یا سعی میکنیم کنترل شده کنجکاویشو ارضا کنیم 

تا کم کم اخلاقشو بزاره کنار

همه بچه همین جورین

فک کردن همشون ماهن فقط بچت توبدع

هی بهش بگی وای توچه بدی 

سرش دادبزنی 

بدترمیشه عصبی میشه

اعتمادبنفسی براش نمیمونه

پسر من تو بچگی ، همین سن پسرت، خیلی شلوغکاری میکرد.

فقط مواظبش بودم کار خطرناک نکنه، ولی هیچ وقت نزدمش و دعواش نکردم بخاطر کنجکاویاش.

نه من نه باباش

من و خدا💫
بارها تذکر،حرف،اموزش،با زبون خوش با هر چیزی ولی اصلا گوش نمیده  من خیلی ناراحتم قطعا شوهرمم خی ...

برین تراپی

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))
چی؟

منظورم روانشناس بود ی جایی برین ک‌ تخصصش برای بچه ها باشع همسرتم حتماااا ببر حتما هم بگو کتکش زده