2777
2789

خسته شدم از فوضولیاش بفهمه شوهرم شبکاره میخواد سردربیاره من کجام چیکار میکنم خیلی بدم میاد زنیک فوضول خونمون تو یه محلن دو روز نریم طرفشون زنگ میزنه یا ب بهونه خوراکی پدرشوهرمو میفرسه درخونه الان عصر شوهرم ب باباش زنگ زده گفته سرکارم کارش داشتم بعد یک ساعت بعدش مادرشوهرم اش داده پدرشوهرم بیاره نگید نمک نشناس چون همیشه ب بهونه خوراکی ای حرکتا میزنه بهونه من جایی باسم جوابش ندم زنگ میزنه شوهرم میگ زنت جواب نمیده بهونه جور میکنه برا امار گرفتن

چرا انقدر کوچکترین رفتار خانواده شوهر رو انقدررررر برای خودتون بزرگ میکنید ؟؟ و سریع اسم فضولی میذارید کنارش //؟ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هست  اولش که انقدر بد بین نبودیم در اثر تکرر اینجور شده

اگر واقعا باشه بله حق با شماست اما ایشون میگن اش برامون فرستاده اومده سرک بکشه ... یکمقدار این حرف از نظر من زشته ...نمیدونم ادم تا با کفش کسی راه نره نمیتونه قضاوت کنه ...

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اگر واقعا باشه بله حق با شماست اما ایشون میگن اش برامون فرستاده اومده سرک بکشه ... یکمقدار این حرف ا ...

ادامه صحبت گفته کار همیشه اس به بهانه غذا این کارو میکنه .بعدشم زنگ میزنن شوهرشون میگن زنت خونه نبود ...مشخصه نیت چیه