2777
2789

برا واکسن ۲ ماهگی پسرم خیلی ازیت شد و گریه شدید داشت وحشتناک بود

تا اینکه مادرم روغن محلی (حیوانی) تهیه کرد و یه مقدار پاش رو چرب کردم 

۵ دیقه بعد دردش کاملا قطع شد...

همچنین امروز هم واکسن ۴ ماهگی ش رو زدم و با یک بار چرب کردن پای کوچولوش دردش خیلی کم شد 

معجزس💛

من ماه دیگه یکسالگیشو باید بزنم، از الان عزا گرفتم

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ماه دیگه یکسالگیشو باید بزنم، از الان عزا گرفتم

یکسالگی اصلا درد و تب نداره

بزن برو عروسی😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من ۱۶ این ماه باید ۱۸ ماهگیو بزنم از الان استرس دارم

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
قبلیا سخت بود؟؟ یکم تهیه کن

یکم تب و بیقراری میکرد

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
۱۸ ماهگی که دیگه بزرگن ترس نداره

میگن سخت ترین واکسنه

یکسالگی اصلا درد و تب نداره بزن برو عروسی😂

واقعا؟ وای خدا از دهنت بشنوه

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
واقعا؟ وای خدا از دهنت بشنوه

اره

حتی بهداشت که ببری میگن نیاز نیس تب بر بدی یا کمپرس بذاری

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اره حتی بهداشت که ببری میگن نیاز نیس تب بر بدی یا کمپرس بذاری

خداروشکر