2777
2789
سلام سلام ......... خوبین همه .............

منم خوبم ........... خیلی.......................

شرمنذه نمیتونم بخونم .... شادی جان .... آره عزیزم ببر میخوایم ....
هرچند ازدها با نمک تر بود و نهنگ هم که نداشت :(
ببخشید از طرف جمع گفتم
سلام به همه دوستاى گلم ، خوبین خوشین؟
سارایى جونم انشالا که زودتر شفاى کامل پیدا میکنن و از بیمارستان مرخص میشن ، خدارو شکر که على بهتره...
معلوم نیست شنبه ها چرا اینقدر اینجا خلوته...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام... خوبین همگی‌؟!!

چه خلوت بوده اینجا امروز... :((((((((((((((((

ما هم خوبیم، خدا را شکر.. گوش شیطون کر انگار یه کم دارم بهتر میشم... *)))))

ضحی...وای خوش به حالت، زیارتت قبول عزیزم..اگر دوباره اومدی خوندی، باز هم یاد ما کن جایی که هستی‌... مواظب خودت و شازده پسر باش...

ناهید جون ، خونه نو مبارک...نو نوار باشین الهی همیشه!!!

سارایی جونم..خسته نباشی‌، به یادتونیم...غیر از دعا کاری ازمون بر نمیاد... مواظب خودتون هم باش...

رزا، فائزه ، زهرا، الناز، سانی‌، مانلی، شیوا، عاطفه، نگار، سمیه ...دیگه دیگه..شیرین، تینا، درسا، مریم..و بقیه دوستان، خوب و خوش و سلامت باشین....:)))))))))))

آهان...عاطفه جون............بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا به اطلاعات......!!!!!

لطفا یه عکس از شکوفه? قشنگت برام اینجا بذار، یا میل کن..از بین دختر گلی‌‌ها فقط عکس یاسی رو ندارم، برای شکوفه‌ها می‌خوام...لطفا زود، تند، سریع...ممنون...

سانی هستی‌؟!!!
عصرتون بخیر
چرا امروز اینقدر خلوت بود؟؟؟؟
امیدوارم سرتون به کارهای خیر و خوب و خوش گرم بوده باشه.
رفتم یک دوری تو صفحات گذشته زدم. رسیدم به اونجا که ضحی موقع رفتنش بوده و سمیه یک حرفهایی گفته بود. خواستم بهت بگم سمیه جونم ، من اونجا برای شایان و خودت دعا کردم. از خدا خواستم تمام اونایی که فکر می کنن حالا حالا به این سفر نمی رن رو بطلبه. مخصوص برای مامانت دعا کردم. اصلا اینکه چطوری به ذهنم اومد رو باورت نمیشه اگه بگم. راستش فراموش کرده بودم. ولی تو حرفهای روحانی کاروان یک اشاره ای به نکته ای بود که من رو یاد مامانت انداخت. خدا همیشه براتون سلامت نگهش داره.
سلام شب همگی بخیر

اول از همه ممنون از همه دوستهای خوبم که این مدت نبودم یادم بودن .یاسمن جون خیلی خوشحال شدم صبح از اس ام است
والا بخدا اینهمه صفحه خدار و شکر رفتین جلو من اگه بخواهم برم بخونم و بیام بنویسم فکر کنم باز این صفحه ها میره جلو و من میمونم . پس فعلا این چند خط نوشته رو از من قبول کند تا سر فرصت همه نوشته های زیباتونو بخونم و از حال همه باخبر بشم.
راستش مادر شوهرم که تصادف کرده بود و تنها بود و فعلا هم هست دستمو بد جور گیر کرده. منم که خونه تکوونی مو نگه داشته بود این اواخر انجام بدم موندم چکار کنم.این هفته هم بخاطر اینترنتی بودن انتخابات مجبور بودم تو اداره باشم که مبادا قطعی پیش نیاد جمعه هم نشد کار ی بکنم. هر کاری هم کردم بعد از برگشتن از خونه مادر شوهر بود.الان خوبه خدا رو شکر ولی باز دلش میخاد کسی بره کمک کنه
خلاصه دو هفته ای از زندگی افتادیم اینم دستت درد نکنه ما بود بچم اونجا کلافهه میشد نمیتونستم باهاش بازی کنم یا درستو حسابی بهش غذا بدم اینها رو خدا فقط میدونه چقدر از خودم و خوابم و این طفل معصوم زدم بخاطر اونها.
ولی با این حال بازم میرم و نمیدونم کار درست چییه انجام بدم. شبها معمولا با ایلیا میخوابم خیلی خسته میشم
از طرف دیگه برای غیذ کلی خرید و کار دارم که همش مونده. کار های تولد ایلیا رو هم تو اداره وقتی تنهام انجام میدم.

راستی مانلی جون یادم نرفته بگم من صفحاتو اینجا رو اینطوری سیو میکنم منوی فایل گزینهSAVE PAGE AZ ولی نمیدونم کل صفحاتو یه جا چطوری میشه سیو کرد.
سلام صبح بخیر خوبید

اینم کرکره ها زدم بالا اب و جارو کردم و رفتم

سانی جون انشا... هر چه زودتر سرشار میشی از بهترین ها

نگار جون خسته نباشی

همه دوستای گلم خوبید ؟

مانلی جان یه راه نشون بده امانتی رو برگردونم

در راستای شفاف سازی باید بگم من از عروسکهای حیوانی تولو :

فیل - زرافه - اژده ها - ببر و یکی دیگه اشو یادم نیست خریدم

اگر حتما ببر میخواهید بگید برم تهیه کنم اخه این مغازه که رفتم ببر زیاد داشت
سلام ...... مانلی هستی ؟؟؟؟

نگار جونم خیلی خوشحالم کردی اومدی

سانی عزیزییییییییییی

ناهید کی با تو صحبت میکنم :(
شادی جونم بله بله بله ببر میخوایم ..... دست گلت هم درد نکنهههههههههههه
یاقوت جان شروع کردی خسته نباشی عزیزم با اون وضع کاش بودم پیشت ....

عاطفه نیستی هاااااا

دوستان بیاین تا عید اینجا رو برسونیم 60 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه ها :))

الان یک نفر بیاد 5 صفحشو خودم تقبل میکنم.....
مانلی اطلاعاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
مانلی ........................
مانلی مریض بیهوش منتظر شماست..................
خانوم دکتر مانلیییییییییییییییییییییییییییییییییی
مریض داره بهوش میاد .......................