2777
2789
سانی، شیوا خوبین؟!

مانلی، فک کنم سینا فک میکنه هر کی که باهاش دوست میشه اسمش مهنا ست... :)))
دوست همسر عزیز هم با ما همسفره، بعد یه پسر 2ونیم ساله داره اسمش سورنا ست. بعد سینا بهش میگفت مهنا. :)))
از وقتی بهش گفتم این دوستت اسمش مهنا نیست و سورنا ست و اینا... بهش میگه نی نی. بیخیال اسم شده.
کلن دو تا اسم رو قبول داره به عنوان دوست... "موننا"(مهنا) و "مهما"(مهسا)! :))))))))))))
اینم از پسر شاهکار ما!

الناز حتمن به یادتون هستم.
به یاد همه.
خیلی خیلی خیلی دوستون دارم.
فعلن. :*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینقده النازی نازی رو دوست میدارم ... خوبی ؟؟ بهتری ؟
شیوا اینقدر عاشق عکس مهسام هی نگاهش میکنم هی ماشال میگم ..خدا حفظش کنه برات
عروسی خوب بود . خوشم اومد یک کلامی .... خیای نیاز دارم این جور باشم
از بس به ساز همه رقصیدم ...................................

این آراد هم ما رو کشت از بس گفت یاسی ......
هر یک ربع تو خواب صدام میکنه .....

اصلا آراد فرق کرده بچم یک مدل دیگه شده همش تو خواب گریه میکنه و میترسه
تو بیداری هم میترسه
همش میگه بلل (بغل) تس تس (ترس ترس)

آخه چی شده فکر میکنین ؟؟
آخی ، الهی ، آراد کوچولو......... من که فکر می کنم تازه دارن یک سری مفاهیم رو درک می کنن. مثل همین احساس ترس. سعی کن بغلش کنی و آرومش کنی. بعد بهش بگو که چیزی برای ترسیدن وجود نداره
پرستو........... منم یک کلام نیستم. ولی این بار فرق می کرد. خسته ام کردن. از چند ماه قبل سر لباس خریدن رو مغزم رژه می رفتن. بعد هم حرف آرایشگاه بود. آخریش هم همین موضوع. خوشحالم که تو هر سه مورد حرف خودم رو پیش بردم. گاهی لازمه که رو حرف خودت باشی تا بفهمن تو هم آدمی و اختیار انتخاب داری
آفرین شیوا .. آفرین ...... من مشکلم اونا نیستن ... بزرگترین ضعفم همینه .... میخوام همه راضی باشن ... بعضی وقتها اصلا یادم میره چی خودم میخوام........
راجع به این زمینه صحبت کنم سرت سوت میکشه و قطعا چون دوستمی از دستم کفری میشی حسابی ... بیخیال

شیوا عکسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

دلم غش رفت واسه دیدن حاج خانوم ......
هههههههههههههههههههههههههه پرستو از زیر چادر که چیزی معلوم نیست. من می خوام یک مقدار ب ا س ن و ر و ن م کوچیک بشه. کلا یک کم باریک تر بشم. دو کیلو دیگه کم کنم عالیه. البته الانم راضیم.
مهسا هم رو کولم می زاشتم که تو طواف و شلوغی اذیت نشه. تازه یک بار هم اون بالا خوابش برد.