2777
2789
تو که به دنیا آمدی عاشق شدن رو بهتر یاد گرفتم...

تو که بزرگ میشوی در جلوی دیدگانم، عاشق‌تر شدن رو تجربه می‌کنم...

با بودن تو یاد گرفتم که چقدر ساده می‌توان شاد بود و چقدر راحت می‌توان خندید...

با تو آموختم که هیچ لذتی را بی‌ تو نخواهم و هیچ غمی را بی‌ اندازه بزرگ نکنم...

و اینجا خانه‌ای ‌ست که غصه‌هایم را تقسیم کرده‌ام و شادیهایم را چند برابر...

اینجا آغوشی باش برای درد دل دوستانت و مرهمی باش برای غم‌هایشان و قلبی باش برای خندیدن به شادی هایشان...

*****باغچه‌ قشنگمان...همیشه سبز باشی‌ و گل‌های زیبایت همیشه سلامت و و شکوفا...*****

سلام..
خونه نو مبارک..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارایی شرحه شرحه ام کردی با نکته سنجیت .....بووووووووووووسسسسسسسسس

پلیززززززززززز یکی بگه ماهان چندمه ؟؟؟؟؟؟؟

مانلییییییییییییییییییییییییییییییی ؟؟؟

ضحیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
2805
پرستو ......... حالا که صفحه اولیم !! از اون ایده های خوشگلت بگو تا اجرا کنیم و حالشو ببریم !! داری ؟ مثلا / مثل صفحه 1389 !!!
اسماشون رو به ترتیب تاریخ بنویسیم !؟؟؟؟؟ این که ایده خیلی ساده ای میشه ! نظرت چیه ؟؟؟ بدو تا صفحه ی یک هستیم !!!
پرستو ..................... اختلاط کنیم دیگه ! بیا ! من امروز زود می رم ! فردا هم نیستم !! بعدش هم 5شنبه جمعه است !!‌ کلا خداحافظ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سارایی ............ خوبین ؟ همه چی اوکی هست ؟؟

پرستو ........................ داری پستتو ویرایش می کنی ؟؟؟ اسم اونای که قبلا بودن و الان نمیان رو هم بنویسیم ................... ها ؟‌ نظرت چیه ؟؟؟

رزا !!!!!!!!!!!!!!!!! کلاسات شروع شده ؟؟
عاطفه ............................................................................................................................................................................................... کجایی تو ؟
پرستو این همه این تر !! و یه 9 رو آوا می نویسه !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سارایی ........ اون هست ! اینجا رو امروز افتتاح کردیم ................
ناهید کجایی که یادت بخیر ............... یادته می گفتی ؟ "احساس می کنم صدام می پیچه و حرفام به در و دیوار می خوره !!؟؟؟"‌ //////// الان من اونجوری شدم !!!
همه رو ببرم توی یه پست ! ها ؟ بهتر نیست ؟ صفحه ی اول میشه پر از پستهای من !!!!!!!!!!!!! خوبیت نداره !
ضحی .........................................
توضیح : پست تجمیع !!!!!!!!!!!!!!!!!! شده !

پرستو من کمک می کنم ................... / الی + یاس / مریم + کیان / سحر + روشا / نازی +‌نادی / سما +‌سپهر / تربچه + علی / فرانک + تیدا / (؟) +‌الینا / سارا + مطهره / لیلا +‌عرشیا / زهرا سادات + مریم / قاصدک + آریانا / پونه + ماهان / .... شاید بازم باشه ........... ماهان رو نمی دونم Sorry

فردا ... مامان کار داره !! می خوام بمونم خونه ! همین .
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
پرستو.....همش شوت میشم.دی!
میگم امیر را میدونم تاریخ تولدش را فقط.....28ام هست....اینا میخواستی دیگه!:-P گفتم تا شرحه شرحه نشدی بگم.مثل عکسه نشم والا.
من همسری فعلا به خودم ندیدم......ده روزه.
مانلیییییییییی این چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :)))))))))))))))))))))
دوست دارم بهت بگم :********** ولی روم نمیشه حیف کاش میتونستم بگم خیلی باحال بود کارت :)))))

سارایییییییی عکس دارم از امیرت نترس .....:دیییییییییییییییی چی فکر کردی ما چند نفر کارمون درسته
نفس عمیق.......نفس عمیق

اجماعا صلوات.......بلند لفطااااااااا
مانلی..عاشقتم.پست تپل ازت دیدم بالاخره............البته تجمیع تپلی...عیب نداره،بازم قبوله.بوس محکم از این لپ هات.
جای عاطفه
ناهید
سمی
نوشین
نگار
رزا
شیوا
شیرین
ضحی
.
.
پستمو ویرایش کردم ............. منم منظورتو نفهمیدم !!‌ "دوست دارم بهت بگم :********** ولی روم نمیشه حیف کاش میتونستم بگم خیلی باحال بود کارت "
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
یاقوت ......... به من بگو !! از کجا فهمیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چشمک
پرستو ................ من ؟ رئیس ؟ اختیار داری .... شما هنرمندی و من مسئول روابط عمومی شما !!!

سانی ... کجا رفتی .. برگردی ... ما صفحه ی ده هستیم !! از الان آماده لامصبا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الناز .... تو کوشی ؟ عسل خانوم بیدار شد ؟
عاطفه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سارایی ................ چقدر لحن نوشتت غمگینه !! "من به خودم همسری ندیدم ! ده روزه!" الهی / نازی // دلم گرفت ... ایشالا ....... زود همه چی به روال عادی برگرده .... به امید خدا
راستی از خونه تکونی چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوففففففففففففف (سوال جنجالی)
یاقوت از کوجا فهمیدی؟؟؟خوب اینجوری که میگی نپرس،که بدتره:-P ......کنجکاو شدم.!
مانلی من گرفتم پرستو چی میخواسته بگه..............ههههههههه
عاطفه جات خالیه قلبونت برم.حسابی مشغولیها....
مانلی......آفرین..فردا پس در خدمت مادر هستی.من که اصلا هیچ کاری فعلا نکردم.!!!!!!!!
پرستو .............. ممنون ...

سارایی !!!!!!!!!!!! بگو بهم دیگه !
نه بابا خدمت مادر کجا بود ؟؟‌ مامان بیرون کار داره !!!!!!!!!!!!!!!! من می مونم خونه ی خودم دخترم و نگه دارم !!! کمک ؟ من ؟ همینکه مهنا رو نبرم اونجا بزرگترین کمکه براشون !!!!!!!!!!!!!!!1 هههه نه ؟
2810