2777
2789
سلام مانلی جونم..خوبی‌؟!! مهنای گلم چطوره؟!!

ما هم خوبیم خدا رو شکر، هر ۴ تامون...!!!!

سفر خوبی‌ بود، برای تنوع سفر چیز خوبیه!! قیمت‌ها رو که دیگه نگو!!! راستش من خیلی‌ اهل خرید نیستم، خیلی‌ وقت بود قیمت‌ها دستم نبود..سرم سوت کشید..یه تیکه سر همی‌ که برای دوستی‌ گرفته بودم از مکه ۳0 تومن، میداد ۸۰ !!! خدا به داد برسه..با این وجود، مردم دل‌ خوشی‌ دارن ها!!! خیلی‌ شلوغ پلوغه مراکز خرید هنوز!!!

نادر: خب فارسی اینا چی میشه؟ گارانتی؟

ترمه: تضمین..ضمانت

نادر: اینا که عربین

ترمه:خانوممون گفته

نادر: دیگه اینارو به من نگیا غلط غلطه هرکی میخواد گفته باشه..هرجا میخواد نوشته باشه. برا گارانتی هم بنویس پشتوانه

ترمه:نمرمو کم میکنه

نادر: اشکال نداره

(جدایی نادر از سیمین- اصغر فرهادی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می فهمم چی می گی ! من که هنوز به هیچ کس نشون ندادم . عیدی بابابزرگ عزیزه ! از عکس دو تا نوه ی عسلش !! پوفففففففففف

راستی ها ! کجای جمهوری ؟؟؟ بگو تا بگم !! راستش اگه خود میدون جمهوری باشه ... آره خیلی راهه ... مخصوصا زمانهای شلوغی ....
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام دوستان عزیزم
قربون سینا برم با اون تلفظ عربیش..........ضحی ما رو هم تو سرزمین خدا و رسولش حسابی یاد کن.
یاقوت جون رسیدن بخیر همیشه به سیر و سفر. فاطمه عسل و ببوس
مانلی عزیزم چطوری خانوم؟ مهنا چطوره؟ کماکان با مامان بزرگ و بابا بزرگ کیف میکنه دیگه نه؟ امروز باران با خوشحالی میگفت مامانی مامانی....... انگار روزی که من خونه ام دلش برا مامانم تنگ میشه روزایی که میخواد بره اونجا ذوق داره:)
پرستو حقیقتا جمهوری به هفت تیر دوره.....................................
سانی سانی سانی یه چی بگم:::: دلم برات تنگ شده خیلیییییییییییییییییییی
سارایی جون جچرا وقتایی که من میام تو نیستی:((((((
مامان درسا جون
الناز جون
نغمه دوست جونم
شیوای عزیز
تینا
یاس
مامانی
نوشین
عاطفه
فائزه
ناهید
وو بقیه دوستای گلم خوبییییییییییییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
پرستو یه حس غریبی بهم می گه می خوای به خاطر کار خودمون و "تولد" و اینا !!! خواهرتو به زحمت بندازی ........ نکن این کار ووو..... اگه خیلی مهم و حیاتیه بهم بگو .. منم مثل خواهرت ... با این تفاوت که هفت تیر برام خیلی سخت و اذیت کننده نیست ... جدی
بذار دیالوگا رو .............. اینطوری آدم بیشتر بهش مزه می ده ... تا موقع دیدن و شنیدنش ....
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
یاقوت ممنون / لطف داری ............. آره منم موندم با این گرونی و شکایات مردم ... مراکز خرید شلوغن ؟ چرا ؟ البته از وقتی مادر شدم .............. فهمیدم چرا ؟ چون مادر پدرا حاضرن به خاطر شادی ه بچه هاشون از خیلی چیزا بگذرن و .... خودشون .............. قناعت کنن ............. خدا به همه بیشتر و بیشتر بده / هیچکس شرمنده ی خانوادش نشه .... / ............. منم حساس ... اشکام در اومد ................ ای بابا

سمی ............. آره مهنا هنوزم می ره اونجا و .... فک کن تو این شرایط خونه تکونی و (مامان اینا پنجره هاشونو عوض کردن ! دوجداره و ... ) خونه قر و قاطی ......... فک کن ... بازم به زور منو فرستادن سر کار !!! نذاشتن مرخصی بگیرم ... (چشمک) !!!!!!!!!
خدا خیرشون بده و سایه اشونو بالای سر همه ی ما حفظ کنه .... تازه عصرها مگه حاضر میشه بریم خونه ؟؟؟ می گه : " ایجا بمونم!" !!!!!!!!!!!!! چند روز پیش بابام خواستن برن بیرون کاری داشتن .... داشتن جوراباشونو می پوشیدن ... مهنا گفته : " بابا دون ! درو خونتون!!!" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا جون / نرو خونه تون !!!!!!!!!!
تو این سکانس... پیمان معادی، بابای منه. :دی
یعنی n تا دیالوگ این مدلی داشتیم در زندگانی بابام و من. بابام و خواهرم. بابام و داداشم. :))

خط به خط ش رو میشه کوت کرد و پست کرد و ... حرف زاید، صحنه زیادی، تصویر بیخودی نداره کلن. نه فیلمنامه. نه فیلم. :)

پرستو نزدیک نیستن ولی در ابعاد مسافتی تهران، دور هم نیستن. یعنی اینجوری نیست که یکی شون شرق باشه، یکیشون غرب. تو یه محدوده ان.

از همه ممنون. "ایشالا" به یاد همه تون هستم. :)
بعد دیگه اینجوری که درسا گفت که هر لحظه به یادتونم احتمالن. :*

یاقوت جونم، خوشحالم خوش گذشته سفر. :*
دلم تنگ شد واسه کیش. عاشق آرامش این جزیره م من.
پرستو تو انتخاب دیالوگ مثه خیلی چیزای دیگه نمرت بییییییییییییییییییییییییییییییییسته.
منم از این جایزه بزرگ احساس غرور میکنم. زنده باد ایران و ایرانی

از گرونی نگین که داره غوغا میکنه من حدود 2 3 ماهه پیش یه روتختیه ترک گرفتم 230 تومن همونو یه رنگ دیگش و مامانم دیروز برا جهیزیه خواهرم گرفته 350 تومن دقیقا همون مارک همون مدل همون جنس فقط یه رنگ دیگه!!!!!!!!داشتم شاخ در می آوردم!!!!
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
فروشنده : این روزا کسی واسه کتاب پول نمیده..
مردم روزنامه شم به زور میخونن چه برسه به کتاب..
اونم یه همچین کتاب عتیقه ای که شما دنبالش میگردی.. نبش قبر کردی ؟!.. گفتی موضوع کتاب چی بود ؟
آقا سید : اخلاق حاج آقا.. در باب اخلاق نظری..
فروشنده : اخلاق ، بگرد؛ بگرد همون بالا مالاها شاید پیداش بکنی.
طلا و مس
تازه "شاید پیداش بکنی"....
میدونی برای من... "طلا و مس" واسه وقتاییه که میخوام یه دل سیر گریه کنم، اما بعدش، با همه گریه هایی که کرده م، حال م بد نباشه. گرفته نباشه. غم تو فیلمش موج میزنه، اما یه جور نور خوبی توشه. یه جوره خوبی از مهربونی پره فیلمه. :)

الان نگین با خودتون این چرا اینجا ولوه همش؟!
دارم محتویات نوت بوک و دوربین و گوشی و اینا رو خالی می کنم رو هارد اکسترنال مثلن. :دی
آهان... من یه شفاف سازی بکنم... در مورد دور و نزدیکی :)
از میدون جمهوری تا میدون هفت تیر خیلی راهه خب. مخصوصن به سبب ترافیک سنگین!
اما چون پرستو گفت چاپخونه، من به ذهنم رسید که باید این سر جمهوری باشه که به بهارستان وصله. از لحاظ بورس چاپخونه ها. واسه همین گفتم خیلی راه نیست. یعنی یه خیابون مستقیمه که از هفت تیر باید بری پایین تا برسی بهش. یعنی یه جورایی نزدیک هم هست اصلن.

کک انداختی تو تمون ما ها !!!!!!!!!!!!!!! پرستو .......... آره ضحی دقیقا منم منظورم همین بود که گفتم ... کجای جمهوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکوک شده اصلا !!! (چشمک)
از زیر زبونش هم نمیشه چیزی کشید بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (چشمک)

"طلا و مس" ........... چقدر قشنگ توصیفش کردی ضحی .......... آره .. وقتی داری می بینی قلبت فشرده میشه ... (مخصوصا اونجا که مادره برمی گرده خونه روی ویلچر و دختره .... نمیاد پیشش !) ولی خنده هم رو لبته از عشق بینشون .. حتی پیرزنه با همه غر غراش !! ولی عاشقه ایناست انگار .......... یا دوست پدر خانواده .... با تمام وجود براشون کار می کنه .... هی هی ...
2810