2777
2789
عنوان

می‌خوام روز مادر واسه مادرم ماهیتابه بخرم 👀😐

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست
برای خودش یه وسیله زینتی و اینا بخری بهتره آخه ماهیتابه واسه خونه هست مال اون نیست که

اخه من می‌خوام یه چیز به درد بخور بخرم 😐🤣  همیشه نگاه میکنم می بینم چی کمه میخرم  

یه بارم براش مخلوط کن و آسیاب خریدم هر موقع میخواد باش کار کنه دعام می‌کنه 🤣🤣🤣

آخه زیادم وضع مالیش خوب نیس

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
من همیشه براخودش یچیزمیخرم ماهیتابه جزووسایل خونه است که بابات وظیفشه بخره  لباس ،کرم،دامن،شال ...

پدرم فوت شده و مادرم عزاداره و همه اینایی که گفتی هم نمیپوشه 

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاکتوسم هست به همین اسم معروفه ولی به این سانسوریاها هم میگن گویا😂

پس سانسوریا تصویب شد برای کادوی مادرشوهر   

خیلی قشنگه که نگهداریشم اسونه

خب به سانسوریا میگن زبون مادرشوهر گفتم شاید استارتر منظور داشته 😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خب به سانسوریا میگن زبون مادرشوهر گفتم شاید استارتر منظور داشته 😂😂😂

نمیدونستم😰😂😂😂😂😂

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍