2777
2789
باشه چشم دوستان گلم

الان که دارم توی نت هم میخمنونم اشتباهی که کردم شرت گنی ضخیم برای شکمم زیاد پوشیدم فکر میکنم این باعث عفونت شده

آره مامی ندا عزا گرفتم چکار کنم زود برم دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بهت دیر وقت دادن برو بیمارستان یه روز معطل میشی ولی خوبیش اینه که همونجااا از همه نظر معاینه میشی و بهت زود دارو میدن من پارسال اینجوری شدم رفتم بیمارستان ولی گفت چیزی نیستو دارو هم نداد همه جور تست هم ازم گرفتن از خون هم دادم تست پاپ اسمیر هم دادم فرداشم واسم سونو نوشت ولی دارو نداد دیگه فقط گفت بهداشت فردی رو رعایت کن هههههههههههههههه 1 روز ه کامل وقتمو گرفت ولی
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉
دل آرام جان
عفونت قارچیه.
نگران نباش.
آب + سرکه سفید مثلا 3 لیتر آب + 2 قاشق سرکه سفید بزار و بیست مین توش بشین و بقیه چیزهایی که دوستان گفتن رعایت کن خوب میشی.
دکتر هم نرفتی عیب نداره.
یک هفته این کارا روبکن اگه خوب نشدی بعد برو.
لباس زیرت حتمااااااااااااا فقط نخی باشه و اصلا خیس نمونه
دل آرام جون اینطوری که میگی عفونت قارچی هست و این که میگی بعد از رابطه اینطور شده حتما به پزشک بگو احتمالا همسرتون هم نیاز به درمان داره........

بهترین راه مراقبت هم یکی لباس زیر نخی هست و یکی هم خشک کردن با یک حوله جدا.......دوش عسل هم خیلی برای رفع عفونت خوب هست که اینجا توی بعضی تایپیک ها دیدم........
☘ نشانی اینستااگرام من ☘ madarane.social 🌷 در مورد فرزندپروری می نویسم 🌷 🌹🌹 جواب سوال هاتون هم حتی الامکان در دایرکت 🌹🌹
عفونت قارچیه. برو دکتر و دارو بگیر هرچقدر بیشتر طول بدی مزمن می شه و درمانش سخت تر می شه. لازم هم نیست به همسرت در مورد خارش و پرز و ... چیزی بگی فقط بگو یک کم دلم درد می کنه میرم دکتر. غذاهای تند و ادویه دار و گرمیجات نخور، یه مدت لباس زیر تنت نکن و دامن بپوش تا بدنت هوا بخوره و خودت رو کاملاً خشک نگهدار. روزی 2 یا 3 بار بتادین زدن هم کمک می کنه ولی شما اول باید دارو بگیری و درمان بشی بعد برای اینکه برگشت نکنه این موارد رو رعایت کنی.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
ممنون دوستان گلم حتما میرم دکتر ولی از شانس من امروز که میخواستم برم برای اولین بار بعد از زایمان پریود شدم م تا یک هفته باید صبر کنم

راستی الان 3-2 روزیه که اصلا خارش ندارم این خوبه یا بد ؟
قارچ ممکنه مقطعی چند روز خارشش برطرف بشه مخصوصاً موقع پریود، ولی با توجه به علائم دیگه ای که تو داری مشخصه که درمان نشده و باید بری دکتر. خوشبختانه زود فهمیدی، بعضیا که پیگیری نمی کنن عفونت به داخل رحم نفوذ می کنه باعث زخم های داخلی می شه که درمانش خیلی سخت تره.
فکر کنم برای عفونت اگه پریود باشی هم می شه دکتر رفت. بهتره زنگ بزنی و ازشون بپرسی الان که پریود هستی برای عفونت قارچی واژینال می تونی بیای یا باید صبر کنی تموم بشه. معمولاً تلفنی راهنمایی می کنن.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
غیر از چیزایی که دوستان گفتن... منم راهنمایی هایی دارمکه خودم هم انجام میدم....

شورتت رو با صابون انتی باکتری بشور... بنداز تو آب و بتادین غلیظ یک ربع بمونه... بعد تو افتاب خشکش کن...و استفاده کن...

بعد از تموم شدن پریودت ... از روز اخر که حموم رفتی...شروع کن..توی دستشویی خودت رو با اب+ بتادین بشور....

و همچنین تو این روزا تو یک لگن اب + یک استکان و نیم سرکه+ 3 قاشق غذاخوری نمک....

من روزی که میخوام برم حموم... یه کم حنا رو خمیر میکنم... ضماد میکنم ... 20 مین میمونه... بعد میرم حموم...

باور کنید بسیار بسیار موثره....

تو روزای اولی که تازه پریود تموم شده..فوق العاده امکان عفونت بالاست.... اگه اینکارارو بکنی... اصلا نمیگیری...

اینا مال وقتیه که کمی بهتر شدی.... و میخوای دیگه نگیری.... فعلا حتماااااااااااا برو دکتر...
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
2810