2777
2789

دیشب رفتم تو یه کاربری که صاحب تاپیک یه خانم بود بنام مریم اسم تاپیکشم میمی ناز بعد التماس دعافوت شد ازدیشب کارم گریه است روحم آزورده است کیا متوجه شدن صاحب تاپیک فوت شده 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

با اجازه استارتر خانوما مسی هست چند جز قرآن مونده ب نیت حضرت زهرا سلام الله علیه برداره

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

منم شنیدم خیلی ناراحت شدم

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
خیلی ساله،خدا رحمتش کنه

من دیشب تاحالا کارم گریه است تاپیکشوخوندم 😢😢😢

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

شما از کجا متوجه شدین؟

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
منم شنیدم خیلی ناراحت شدم

قلبم میخاد کنده بشه از نوشتهای مریم 

خدارحمتشون کنه  مامان ترنمم فوت شد

اره اونم فوت شد روحش شاد 

با چند تا از کاربرا دوست بود.

بچه های نی نی ساینی میرفتن بیمارستان دیدنش و مراسم ختمش

زنداداشش و دخترش و همسرش هم رمز کاربریشو داشتن میومدن تاپیک

بچه های نی نی سایت زنگ زدن بیمارستان فهمیدن ...

خدارحمتشون کنه  مامان ترنمم فوت شد

من رفتم اسمشون رو تو لیست سقوط هواپیما ارومیه دیدم خیلی غم داره واقعا بچه ۴ماهه 🥺

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
شما از کجا متوجه شدین؟

با چند تا از کاربرا دوست بود.

بچه های نی نی ساینی میرفتن بیمارستان دیدنش و مراسم ختمش

زنداداشش و دخترش و همسرش هم رمز کاربریشو داشتن میومدن تاپیک

بچه های نی نی سایت زنگ زدن بیمارستان فهمیدن ...

با اجازه استارتر خانوما مسی هست چند جز قرآن مونده ب نیت حضرت زهرا سلام الله علیه برداره

خواهش عزیزم راحت باش

با چند تا از کاربرا دوست بود. بچه های نی نی ساینی میرفتن بیمارستان دیدنش و مراسم ختمش زنداداشش و د ...

خدا بیامرزتش 

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
2810