2777
2789
عنوان

منتظرین نی نی های88

101071 بازدید | 43 پست
همه کاربرای این سایت یه جورایی منتظرن.

یا منتظر بارداری...................

یا منتظر به دنیا اومدن نی نی ناز و سالمشون............................

یا منتظر بزرگ شدن نی نی های گلشون....................................

این تایپیکو برای منتظرین نی نی های 88 ساختم.ایشالا که هرکس دوست داره توی این سال خوب صاحب یه نی نی تپلی بشه.از جمله خودم..........................................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام..............

دوست جونا دلم براتون یه ذره شده بود

امیدوارم همگی خوش و سلامت باشید

نگار جونم مرسی که خبر همه رو گرفتی شما زرنگ تر از بقیه بودی که اول برگشتی

بقیه هم امیدوارم زودی بیان حضور خودشونو به خونه اعلام کنند

راستی لیلا جونم مبارک عزیزم حتما الان با نی نی سخت مشغولی خسته نباشید ما همه منتظرتیم

منم الان هفته 20 هستم نی نی مونم ترکونده دیگه حسابی تلافی همه اون مدتی که چشم انتظار یه تکون کوچولوش بودیمو دراورده و از صبح که چشم باز میکنم تا شب در حال قر دادن تو دل مامیشه گفتم که به بچگی باباش میره خدا به من رحم کنه دختر و انقدر شیطون...........

دوستون دارم و به خدا میسپارمتون.!بوس
سلام به همه دوستای عزیزم.

نغمه جونم خوبی؟بقیه دوستا که انگار اینجا رو فراموش کردن..............................

مامان 88 ایشالا به سلامتی نی نی گلت به دنیا بیاد.مرسی از لطف زیادت.بوس واسه تو و نینی.راستی خودت دوست داری چی باشه؟
سلام مامانا خوبین ؟ خوشین ؟ من دوباره عضو مامانهای منتظر شدم آخه نی نیم سقط شد دو هفته پیش تورو خدا خیلی مواظب خودتون و نی نی هاتون باشین برای منم دعا کنین بتونم با این قضیه کنار بیام که پانیذ مامان مرد و نموند پیش مامان و بازم مامانی تنها موند با یه دنیا غم و دل شکسته
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست......
سلام به همه دوستای گلم....خوبید؟خوشید؟سلامتید؟
من وآرتین هم خوبیم خداروشکر..همون 1تیرماه دنیا اومد.....الان کنارم خوابیده ....به همه خاله های مهربونش سلام میرسونه.....وبوس میفرسته براتون...
اگه دوست دارید توی وبلاگم نوشتم روز زایمانم رو برید بخونید
http://mohebate-elahi.persianblog.ir/
عکسشو هم بعدا میذارم اگه وقت بشه ....
خوب دیگه برم....
خیلی دوستتون دارم ودلم واسه همتون تنگه....سعس میکنم بیشتر بیام اگه بشه
خدانگه دارتون
رویا جون خیلی ناراحت شدم.ولی حتما حکمت خدا درین بوده.امیدوارم خودت و شوشو با این مسئله کنار بیاین.و خدا خیلی زود بهتون نی نی بده.

بیششتر به ما سر بزن.ایشالا زود یه خبر خوش ازت بشنویم.
سلام عرض شد
من اومدم دوباره...........

ببخشید که دیر به دیر میام بعضی موقع ها انقدر سرم گرم بیرون و مهمونی میشه که جاتون خالی وقت پای کام اومدنم ندارم

رویا جون امیدوارم خدا این دفعه نی نیتو صحیح و سالم برات حفظش کنه تا موقعی که بیاد تو بغلت و لذت مادر شدنو با تمام وجودت حس کنی

نگامه جونم خوشحالم که میبینم شما با وفاتر از بقیه زود به زود میای و خبر همه رو میگیری مرسی عزیزم از این همه مهربونیت

نگار جونم از شما هم ممنونم ولی نمیدونم چرا هر بار که اسم منو مینویسی با غلط املایی عزیزم؟؟؟

نیمفای بی معرفت یه وقت کردی یه سر به اینجام بزن که باز رفتی تو غیبت کبری

دوستون دارم وهمتونو به خدا میسپارم.
2810