2777
2789
عزیزم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی یگی تو 36 سالگی سالم اوردی بازم میتونی. ولی پشت هم باید بیاری که سخته باید ببینی توانشو داری
من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
نگ نگ جان منم دلمو زدم به دریا اوردم ولی گاهی پشیمون میسم البته هنوز هفت ماهمه ولی افسرده ام
من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
بچه ها منم 32 سالمه این ماه تا پری شم جون به لبم میاد نی نی ندارم و قصدشو هم ندارم. چون شرایطم اجازه نمیده. راسته بالای 30 سال باید آزمایش آمینوسنتزو حتما بدی؟
خدا با ما نشسته چای مینوشه······
نه بابا آزمایش آمینیو سنتز برا وقتیه که غربالگریت مشکل داشته باشه من دخترمو 32 سالگی باردار بودم غربالگری مشکلی نداشت خداروشکر سالمه الانم 37 سالمه غربالگریم گفت مشکلی نداره دکترم گفت آمینیو لازم نت هردوبارم نسل امید غربالگری دادم
آرامتر سکوت کن صدای بی تفاوتیهایت آزارم میدهد

من ۴۲ و همسرم ۴۶ و دختر اولم ۲۰ سالشه دلمون دو تا بچه میخواد همسرم آزمایشش به خاطر قرصی که تعداد بسیار بالا میخورد صفر بود قرصهاشو به ۴ تا رسونده .به نظرتون کار درستی میکنم سالم خواهد بود؟دکتر گفت بیا هورمون بهت بدم زود بگیره ....میترسم

قرعهء فال 
آخه میگن ریسکش خیلی بالاست تازه معلومم نیست دختر باشه دخترداشتن یکی ازآرزوهامه همش دارم به این موضوع ...

من پسرم رو ۳۳ سالگی به دنیا آوردم الان ۳۵ سالمه من هم دلم دختر میخواد ولی واقعا حوصله بچه داری رو ندارم شاغل هم هستم ولی اگه باردار بشم حتما برای اطمینان از سلامتش آزمایش سل فری  رو میدم چون بهتر تو بارداری بالای ۳۵ این آزمایش داده بشه

بچه ها منم 32 سالمه این ماه تا پری شم جون به لبم میاد نی نی ندارم و قصدشو هم ندارم. چون شرایطم اجازه ...

شما که باردار بودی چی شد پس؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من بچه اولم ۳۶ سالگی دنیا اومد یه پسر ناز مامانی خیلی هم شیرینه الا ۳/۵ هستش بچه دومم دختره سن ۳۹ سالگی دنیا اوردم اونم شیرینی دو چندان داره

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت