2777
2789
عنوان

جوش دیوونم کرده 😭😭

141 بازدید | 11 پست

برای همه مهمه که پوست خوبی داشته باشن مخصوصا من که الان جوونم خیلی حساسم روش قبلا پوستم خیلی خوب بود ولی یه مدته انقدر جوش زدم که نگو پوستمم روشنه جای همشون صورتی مونده چاله نیست ولی خب ردش مونده 🤧

چندین بار دکتر رفتم کلی هزینه کردم اصلا درست نمیشه هنوزم جوش میزنم ردشم میمونه سونو دادم گفتن یه کیست کوچک دارم ولی دارویی که دکتر داده بود دهنمو خیلی تلخ میکرد ترسیدم کبدم خراب شه نخوردم راکوتانم که میگن عوارض داره ولی جوری شده که دیگه کلا اعتماد به نفس ندارم حتی ضد آفتابم خوب نمیمونه رو صورتم 

بنظرتون چیکارش کنم روشی بلدید یا دکتر و داروی خوبی میشناسین که رو خودتون یا آشناها اثر کرده باشه؟برای جوش یا جای جوش 

ممنون میشم کمک کنین🥺🤧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی صورتت پر جوش باشه نه 🤧😂

خوشبختانه من اصلا صورتم جوش نمیزنه حتی تو اوج بلوغ هم نزد 

#مریم_میرزاخانی_نابغه_ریاضی_عزیز_ملت_ایران                   #با_افتخار_فرزند_گیلانم

امتحان کن یه مدت فقط الوئه ورا بزن. همون اول نتیجه نمیده هی به مرور زمان تازه میفهمی چه خوبه

الوئه ورا رو با چاقو پوست بگیر داخلش لزجه قشنگ داخلشو دربیار با چاقو یا همزن کامل له کن میکس کن چون باید ابش دربیاد. یه دستمالی پارچه نازکی بردار بزن داخل مایع بذار روی صورتت. خشک که میشه دوباره بزن. روزی نیمساعت تا یکساعت انجامش بده. ریلکس... هیچ عوارضی هم نداره 

بعد دو سه هفته نتیجه شو میبینی صورتت کم کم صاف میشه. من ریز جوش خیلی دارم هروقت اینکارو میکنم تا یه مدت دیگه صورتم جوش نمیزنه

حتی میتونی شبها بزنی صبح صورتتو بشوری . موفق باشی